Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: mert_1925_

beyler tduyu vitesle oynayamıyorum ayarları yapmama rağmen vites olmuyor?çözümü bilen var mıdır?

Şuna bir bak olmazsa söyle

yaptım bunu olmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

beyler tduyu vitesle oynayamıyorum ayarları yapmama rağmen vites olmuyor?çözümü bilen var mıdır?

yaptım bunu olmadı

• boxor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, sağolasın, deneyeceğim... ;)
  • olur hocam dediğim gibi yapa ama kontroller cok zor ben oynayamadım sıkıldım direk oyundan :)=

BİRDE ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKALI DEĞİL AMA BENİM İÇİN ÇOK MUHİM OLAN BİR YARIŞMA VAR...

LİNKE TIKLAYIP > SAYFAYI BEĞENİN > BAŞTAN 10. RESİMDE " TEKKEN TURKEY - HİTBOX " EL YAPMI ARCADE STİCK VAR. KENDİM YAPTIM. BUNUN İÇİN VOTE BUTONUNA BASARAK OY VERMENİZİ RİCA EDİYORUM..

LİNK ==>
    https://www.facebook.com/focusattackcom/app_451684954848385
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_CEO_-

quote:

Alıntıları Göster
    Beyler Codemasters F1 2012 de direksiyon ayarlarını bir türlü tutturamıyorum.

Dönüşlerde direksiyonda gecikme oluyor. Ben direksiyonu tam olarak kırıyorum oyunda 0.5-1 sn sonra direksiyon tam olarak dönüyor. Viraja girmeden direksiyonu kırıp viraja girdiğimde aracın dönmesini bekliyorum. Hani hızla falan alakası yok, ben direksiyonu kırıyorum ama direksiyon istediğim gibi oyunda manevra yapmıyor. Sanki oyunda steering asist varmışda o engelliyormuş gibi oluyor ama oyunda steering asistte yok ki.

Çözümü bilenler, ayarları tutturabilenler ya da F1 2012 oynayanlar yardımcı olursa sevinirim.

• Hort
  • Arkadaşlar g27 bende bugün itibari ile almış bulunmaktayım bir sorum olucak oda geri vites olayı ne denediysem geri vitese geçiremedim 6 ileri 1 geri vites dimi set.
  • Sahin dogan stili( vites topuzunun ustune basarak 6 ya atarsaniz geri vitese gecmis olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cahillik zor
  • Estağfurullah hocam.
  • Ben hala geçiremiyorum geriye çoğu zaman
  • Ben herzaman geçiyorum valla.Çünkü babam hep öyle arblardan aldı alıştım
  • Bu gün sipariş ettiğim G27 geldi fakat kafamı kurcalıyan iki soru var. Gelen G27 'nin kutusu piyasada gördüklerimizden farklı ve içinden kurulum CD 'si çıkmadı.

Bu konuda bilgisi olan varmı? ( Bu arada cihazı kurmadım CD çıkmadı diye.)

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Ben hala geçiremiyorum geriye çoğu zaman

G27 alacağım. G25'im var diye sevilmiyorum buralarda. Parası neyse verip alayım bari :)))

@kemal1919

Gerek yok CD'ye. Logitech sitesinden indirip kurmanız yeterli programı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 1 Ağustos 2013; 0:54:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Ben hala geçiremiyorum geriye çoğu zaman

G27 alacağım. G25'im var diye sevilmiyorum buralarda. Parası neyse verip alayım bari :)))

@kemal1919

Gerek yok CD'ye. Logitech sitesinden indirip kurmanız yeterli programı.

Seni sevmeyen ölsün ula :)

Kutunun farklı olması garip değil mi ?
  • Herhalde biz bilmesek de revizyon yemiş olabilir direksiyon bir ara. Ya da esasında başka ülkeye gönderilen partidendir. Arkadaşın aldığı yer kendi ithal etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1919

Bu gün sipariş ettiğim G27 geldi fakat kafamı kurcalıyan iki soru var. Gelen G27 'nin kutusu piyasada gördüklerimizden farklı ve içinden kurulum CD 'si çıkmadı.

Bu konuda bilgisi olan varmı? ( Bu arada cihazı kurmadım CD çıkmadı diye.)

Bu ne abi Sen nerden aldın bunu

• Bir arkadaş vasıtası ile dün 12 taksit 627 ytl ye aldım. Faturası gelmiş daha gidip almadım o zaman ürünün nereden alındığı belli olur.

Çakma falan olma ihtimali varmı ? Zaten kurulum CD side çıkmadı içinden ,öbür G27 lerde kurulum CD si çıkıyormu onuda bilmiyorum.Öyle bir durum var ise vakit geçmeden bunu iade edip doğru ürüne talip olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1919 -- 1 Ağustos 2013; 19:36:09 >
  • Cakma falan degil. CD cikmasi cikmamasi da sorun degil. İhtiyaciniz yok. İlla isterim diyorsaniz garanti belgesindeki firmayi arayin isteyin.

Az once GTplanet'ten baktim. Kutuya revizyon yapmislar. Yeni uretim Logitech urunleri bu tip kutuda oluyormus.

Cakmanin aksine yeni uretim orijinal cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende logitech g27 alacagım fakat pahalı 730 lira civarı var birde benim pc biraz eski 5 yıllık pc de anca lfs ve dirt 2 oynuyabilirim g27 nin fiyatı ne zaman düser bilgisi olanlar bu mesajı alıntılayabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.