Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

Benide ekleyebilirsiniz

Ekledim Usta
  • Grup uyeleri ,

Hepinize iyi bayramlar.

Emniyet kemerleinizi takin lutfen. Hiz felakettir.

G27'de bile olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkezin Bayramı Mübarek olsun İnşallah
  • tesekkürler iyi bayramlar
  • 100TL civarında bir direksiyon almaya gittim. gösterdiği 80-90 TL'lik 4 direksiyon arasında seçim yapacakken "ağbi bir de şöyle birşey var" demesiyle başladı herşey. Hiç hesapta yokken 830TL'ye öptürdüm kendimi :)
    şimdi bana bu direksiyonu ve vites kutusunu monte edeceğim bir mekanizma lazım. internette baktıklarım çok pahalı (seatbox E3 diye birşey buldum ama satan bir site bulamadım). koltuklu veya koltuksuz önemli değil sadece sabitleyeceğim bir mekanizma yeterli olacak benim için. yardım ederseniz sevinirim (bütçe maksimum 400-450TL)...
  • Hocam eliniz yatkin mi boyle seylere ?

Tanidik mobilyaciniz var mi ?

Yok ugrasmak istemiyorum, butce acisindan problem yok derseniz 300-350 liraya boxor arkadastaki wheel stand pro var. Yok pahali derseniz fanatec Türkiye diye google da aratirsaniz sanayi isi yaptirdiklari ama hic kullanmadigim standlari var 200 civari.

Ayrica bekleyip pusuya yatarsaniz 500 civari ikinci el playseat bulma ihtimaliniz var. Cok beklemeniz gerekebilir

Hayirli olsun gule gule kullanin direksiyonunuzu da. İyi bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Hocam eliniz yatkin mi boyle seylere ?

Tanidik mobilyaciniz var mi ?

Yok ugrasmak istemiyorum, butce acisindan problem yok derseniz 300-350 liraya boxor arkadastaki wheel stand pro var. Yok pahali derseniz fanatec Türkiye diye google da aratirsaniz sanayi isi yaptirdiklari ama hic kullanmadigim standlari var 200 civari.

Ayrica bekleyip pusuya yatarsaniz 500 civari ikinci el playseat bulma ihtimaliniz var. Cok beklemeniz gerekebilir

Hayirli olsun gule gule kullanin direksiyonunuzu da. İyi bayramlar.

teşekkürler, size de iyi bayramlar. elim hiç yatkın değildir maalesef. Büyük bir şehirde oturmadığım için de internet üzerinden almam gerek gibi görünüyor. wheel stand pro ile fanatec'e bakayım bir. tekrar teşekkürler...

• iyi günler şimdi bu g27 yii türkiyede almak çok zor acayip pahalı 675 den aşagı 0 yok 2. elede güvenemiyo insan acaba amarika veya koreden getirsek bi sorun olurmu yani bozulurmu çünkü bozuldugu anda elimde patlar o mal cazip de geliyo çünkü :

amarika:250 dolar civarı aynı mal

türkey:350 dolar yakalşık 180 lira haniyani 150 lira de

150 türk lirası için amaridadan getirmeme degermi sorun çıkartırmı bide bi sorum mesela aldım aynı ürünü hem pc de canım sıkıldı ps 3 de oynuya bilme imkanım varmı

bende daha önce g27 vardı imzamda görünüyor onda setle kulanıyodum evimizde bundan vardı 1 ay önce sattık bazı nedenler dolayısıyla süreklii gt5 oynuyodum ve zevkliydi o mekanizmayı satınca g27 kaldım g27 arıyorum şimdi yeniden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27alperen27 -- 9 Ağustos 2013; 11:16:25 >
  • mekanizma buydu
    ..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::..
  • g27 alalı bayaga oldu ama bu konuyu yeni gördüm beni de ekleyin listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: 27alperen27

iyi günler şimdi bu g27 yii türkiyede almak çok zor acayip pahalı 675 den aşagı 0 yok 2. elede güvenemiyo insan acaba amarika veya koreden getirsek bi sorun olurmu yani bozulurmu çünkü bozuldugu anda elimde patlar o mal cazip de geliyo çünkü :

amarika:250 dolar civarı aynı mal

türkey:350 dolar yakalşık 180 lira haniyani 150 lira de

150 türk lirası için amaridadan getirmeme degermi sorun çıkartırmı bide bi sorum mesela aldım aynı ürünü hem pc de canım sıkıldı ps 3 de oynuya bilme imkanım varmı

bende daha önce g27 vardı imzamda görünüyor onda setle kulanıyodum evimizde bundan vardı 1 ay önce sattık bazı nedenler dolayısıyla süreklii gt5 oynuyodum ve zevkliydi o mekanizmayı satınca g27 kaldım g27 arıyorum şimdi yeniden

Kardeş kafana takma hiç sorun olmaz .Onlar aynı farkı yok sadece gümrükten geçerken para ödüyorsun herhalde o da aynı maaliyete geliyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

g27 alalı bayaga oldu ama bu konuyu yeni gördüm beni de ekleyin listeye

Tamamdır usta

• bu g27 lerde hem pc hem ps 3 oyunuya biliyomuyum @berkcanben
  • quote:

bu g27 lerde hem pc hem ps 3 oyunuya biliyomuyum @berkcanben

Kardeş ikisi bir arada oynanmıyor ama ikisine de uyumlu cihaz.Cümlenini ya ben yanlış anladım yada sen yanlış anlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan974

selam arkadaşlar guruba nasıl katılabilirim

Beni de ekleyin de tamamdır kardeş Ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_CEO_- -- 12 Ağustos 2013; 1:53:45 >
  • 40 Kişi olacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Kardeş ikisi bir arada oynanmıyor ama ikisine de uyumlu cihaz.Cümlenini ya ben yanlış anladım yada sen yanlış anlattın

2 si ile aynı anda deil tekinden öıkartıp dieriyle oyunya bilirmiyim
  • İyi günler arkadaşlar, GT5 oynayan arkadaşlara bir sorum olacak (PS3)

Ben ralli oynamayı seviyorum, WRC3, DİRT2/3 gibi, GT5de de ralli var sanırım, youtube da izledim fakat oyunu açtığımda sadece pist yarışları açılıyor.
    Acaba GT5 in ralli versiyonu farklımıdır? Ya da nasıl ralli oynayabileceğimi bilen varmı???

İyi forumlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

2 si ile aynı anda deil tekinden öıkartıp dieriyle oyunya bilirmiyim

Evet

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.