Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide ekle hocam bide şu led gösterge haangi oyunlarda çalışıyor
  • Arkadaşlar Bende Sahip Olucam Günler Kaldı 2-3 Gün Sonra Veya Yarın Alabilirim Yani. Size Şunu Sormak İstiyorum Direksiyon Zormu Dönüyor ? Bide Profil Ayarları Nasıl Yapılıyor ? Ben Hiç Bir Yerde Bulamadım Hep İspanyolca,İtalyanca,Almanca vb. vb. inşallah Kullanımlıdır Değilmi ?
  • beni de ekleyin direksiyonu aldik artik yeni konsolu ve yeni gt oyununu bekleyecegiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarahin1

benide ekle hocam bide şu led gösterge haangi oyunlarda çalışıyor

Valla şu ana kadar oynadığım oyunlardan hiçbirnde görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07bilenler07

Arkadaşlar Bende Sahip Olucam Günler Kaldı 2-3 Gün Sonra Veya Yarın Alabilirim Yani. Size Şunu Sormak İstiyorum Direksiyon Zormu Dönüyor ? Bide Profil Ayarları Nasıl Yapılıyor ? Ben Hiç Bir Yerde Bulamadım Hep İspanyolca,İtalyanca,Almanca vb. vb. inşallah Kullanımlıdır Değilmi ?

Cihazı bağladıktan sonra 2008-2013 yani yeni oyunlarda ayarlara girince direksiyon seçimi var ona girdiğinde hemen çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

beni de ekleyin direksiyonu aldik artik yeni konsolu ve yeni gt oyununu bekleyecegiz

Ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarahin1

benide ekle hocam bide şu led gösterge haangi oyunlarda çalışıyor

race injection oyununda calisiyor
  • EVVET ARKADAŞLAR Merhabalarr. iyi forumlarrr

az evvel: 26.08.2013 tarihinde(bugün) saat 17.10 sıralardında Sanalmarketim dennn Logitech G27 Ürün siparişimi vermiş bulunmaktayıımm

2 yıl garantili vesaire vesaireee 705 TL. ye geldi.

12 taksit ile aldım..

Arayıp stoğu sorgulattım var denildi vee Kargolanıyor şuanda. Ne zaman gelir dedim biz hemen kargolarız, Yarın elinizde olur eğer ürün yola çıkarsa dedi.Kargo şirketi kaynaklı bir problem olmaz ise ;

Süper hızlı gönderi olduğu için Ürününüz yarın elinize ulaşacaktır 24 saat olmadan dendi..

Şimdi heyecanlı,nefes kesen o kargo bekleyişi başladı arkadaşlar...

Kulübe benide ekleyiniz lütfen..

Ürünü elime aldığımda resimleri atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

EVVET ARKADAŞLAR Merhabalarr. iyi forumlarrr

az evvel: 26.08.2013 tarihinde(bugün) saat 17.10 sıralardında Sanalmarketim dennn Logitech G27 Ürün siparişimi vermiş bulunmaktayıımm

12 taksit ile aldım..

Arayıp stoğu sorgulattım var denildi vee Kargolanıyor şuanda. Ne zaman gelir dedim biz hemen kargolarız, Yarın elinizde olur eğer ürün yola çıkarsa dedi.Kargo şirketi kaynaklı bir problem olmaz ise ;

Süper hızlı gönderi olduğu için Ürününüz yarın elinize ulaşacaktır 24 saat olmadan dendi..

Hayırlı Olsun kardeş. PCDEN girince seni de guruba eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

EVVET ARKADAŞLAR Merhabalarr. iyi forumlarrr

12 taksit ile aldım..

Hayırlı Olsun kardeş. PCDEN girince seni de guruba eklerim

Sağoluuun

• quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

100TL civarında bir direksiyon almaya gittim. gösterdiği 80-90 TL'lik 4 direksiyon arasında seçim yapacakken "ağbi bir de şöyle birşey var" demesiyle başladı herşey. Hiç hesapta yokken 830TL'ye öptürdüm kendimi :)
    şimdi bana bu direksiyonu ve vites kutusunu monte edeceğim bir mekanizma lazım. internette baktıklarım çok pahalı (seatbox E3 diye birşey buldum ama satan bir site bulamadım). koltuklu veya koltuksuz önemli değil sadece sabitleyeceğim bir mekanizma yeterli olacak benim için. yardım ederseniz sevinirim (bütçe maksimum 400-450TL)...

wheel stand proya bak oldukca memnunum kullanıyorum tavsıyede ederım
  • Ekledim
  • Benide ekliyebilirsin bende şimdi yok ama alıcam(İSTERSENİZ EKELEYEBİLİRSİNİZ !)...
  • X-Special kullanıcısına yanıt
    Ekelendin
  • 40 Olduk Valla
  • Merhabalar ben de tam olarak karar vermemiş olsam da bu seti almayı düşünüyorum fakat masama uyup oymayacağını bilmiyorum. Direksiyonun altındaki masaya tutturulan kısmı kaç santim acaba? Benim masamda yaklaşık 3 parmaklık bir pay var yeterli olur mu? Bahsettiğim yeri resimde kırmızı kutu içine aldım.

• Eyw kardeşim ...
  • @eray

Orası iki parça. Benim 3 parmağım aşağı yukarı 5 cm kadar. Yaklaşık 8-9 cm kalınlığa kadar sorunsuz sabitlersiniz. Masa kalın gelirse ek olan parçayı çıkartabilirsiniz oradan.

@ mantar

Bu imza ile uyarı alırsın.
  • Aah niye yanlış bir şey mi yaptım :(

Arkadaslar bu arada dun siparişini verdiğim g27 bugun elime ulaştı. Daha dogrusu valide teslim almis. İşten çıkmayi iple çekiyorum eve depar aticam foto vesaire eklerimm

Son olarak sanalmarketime teşekkürleeer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evomania kullanıcısına yanıt
    Hocam aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.