Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Ya almayı düşünüyorum da birkaç gün sonra hevesimi alıp kenara atmaktan korkuyorum malum ucuz bir alet değil sonuçta :) Kullanan arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? "Bir kere denedikten sonra klavye ile gamepad ile bir daha yarış ve simülasyon oyunu oynamazsın" diyen veya kendisi için böyle düşünen var mı? Yani alet kendini hissettiriyor mu?

şöyle söyleyeyim, direksiyonu devamlı kurulu vaziyette kalacak bir durumda yerin müsaitse vede yarış oyunlarına falan meyilin varsa al.. ancak benim gibi yerim müsait olduğu halde bile sırf ortada gözükmesin diye kurup sonra toplayıp kaldırıyorsan alma.. çünkü başlarda bu durum zor gelmesede bir zamandan sonra onu kurmak falan ızdırap oluyor.. haliyle aklıma vursa bile kurmak istemiyorum.. ve bayağı bir zamandır kurmuyorum... alalı sanırım 3 ay oldu, 2 ayı ölü geçti diyebilirim.. verdiğim parayada yazık oldu tabi...

yoksa g27 bana göre tek kelimeyle harika, ona diyecek bir şey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Templar -- 8 Eylül 2013; 19:08:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Ya almayı düşünüyorum da birkaç gün sonra hevesimi alıp kenara atmaktan korkuyorum malum ucuz bir alet değil sonuçta :) Kullanan arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? "Bir kere denedikten sonra klavye ile gamepad ile bir daha yarış ve simülasyon oyunu oynamazsın" diyen veya kendisi için böyle düşünen var mı? Yani alet kendini hissettiriyor mu?

şöyle söyleyeyim, direksiyonu devamlı kurulu vaziyette kalacak bir durumda yerin müsaitse vede yarış oyunlarına falan meyilin varsa al.. ancak benim gibi yerim müsait olduğu halde bile sırf ortada gözükmesin diye kurup sonra toplayıp kaldırıyorsan alma.. çünkü başlarda bu durum zor gelmesede bir zamandan sonra onu kurmak falan ızdırap oluyor.. haliyle aklıma vursa bile kurmak istemiyorum.. ve bayağı bir zamandır kurmuyorum... alalı sanırım 3 ay oldu, 2 ayı ölü geçti diyebilirim.. verdiğim parayada yazık oldu tabi...

yoksa g27 bana göre tek kelimeyle harika, ona diyecek bir şey yok...

Yer müsait ama senin gibi ortalıkta gözükmesini istemiyorum. Haliyle sadece kullanacağım zaman kurmayı düşünüyorum. Kullananların bir çoğu da bir süre sonra insanın kurmaya üşendiğini söylüyor. Sanırım g27 almak yerine ekran kartıma upgrade yapmak benim için daha kullanışlı olacak.

Yorumlar için teşekkürler.

• Ben yapana kadar üç yıl geçer zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: berkcanben

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Arkadaslar biraz degisek gelcek ama kazali bir arabanin direksiyonunu buna takabilirmiyiz.? Gercekciligi seven biriyimde.

Bilmiyorum ama bu gerçek araba direksiyonıu herhalde bir incele
    http://www.chilicoke.com/logitechwheel/g27adapter.htm

Hocam o momo direksiyonun girişleri felan orjinaliyle aynı zaten ben gerçek direksiyonu kastediyorum.
    ..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::..

Acaba takabilirmiyiz.

harika olur yemin ediyorum

• selam arkadaşlar benide ekleyin bende g 27 aldım daha denemedim akşam kurup deniyeceğim varmı tavsiye edebileceğiniz birşeyler.
  • arkadaşlar bende tertemiz logitech G27 + wheel stand pro'yu kullanmadığım için satıyorum.

buradan göz atabilirsiniz ==>

http://forum.donanimhaber.com/m_81196462/f_//tm.htm#81196462
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

arkadaşlar bende tertemiz logitech G27 + wheel stand pro'yu kullanmadığım için satıyorum.

Sanalpazar üzerinden 100 TL yazmışsınız. Düzeltirsiniz.

Fiyatınız yüksek yalnız. Acelesi varsa biraz revize edin. Acelesi yoksa çıkar bir müşterisi elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: boxor

arkadaşlar bende tertemiz logitech G27 + wheel stand pro'yu kullanmadığım için satıyorum.

Sanalpazar üzerinden 100 TL yazmışsınız. Düzeltirsiniz.

Fiyatınız yüksek yalnız. Acelesi varsa biraz revize edin. Acelesi yoksa çıkar bir müşterisi elbette.

düzelettim çok teşekkür ederim

wheel stand pro tek başına 400tl civarında logitech g27 içinse 550tl ıstıyorum yanı gayet en ucuz sevıyde magkul tuttum

sımdılık acelem yok zaten 1 yılı aşkın evde yattı toz ıcınde bazen sılıyorum :) kımse almasada olur arşvimde durur :)

• Bu makineyi bilgisayarımda oynamak için almak istiyorum fakat Hepsiburada sitesinde Playstation aksesuarları bölümünde satılıyor. PC/PLAYSTATION ayrımı varmı yoksa her ikisinde de kullanabilirmiyim. Bugün alacağım acil yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sorun yok hocam alabilirsiniz.

• quote:

Sorun yok hocam alabilirsiniz.

Metin benim DFGT'yi satsak mı ya ?
  • bu urunde el freni niye yok anlamis degilim ucuz bi alet te degil ama el freni yok ve eksikligini hissediyorum cogu zaman el freni yapan varmi tavsiye verebilir mi
  • Arkadaşlar g27 almaya gerçekten değer mi bütçem yetiyor çoğu zaman simulasyon ve yarış oyunları oynarım bütün konsollarda ama dfgt varken g27 ye gerek yok diyenler var kararsızım

• Bütçe yetiyorsa g27 alınır.Kendini ciddi manada zorlayıp dfgt yerine g27 alanlar var bence o kadarına gerek yok.
  • Beni de ekle

• Arkadaslar dirt 2 oyununun g27 için ayarlarını nasıl yapabilirim. Lütfen yardım edin 1 kez yapsam anlarım mantığını

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Bütçe yetiyorsa g27 alınır.Kendini ciddi manada zorlayıp dfgt yerine g27 alanlar var bence o kadarına gerek yok.

Onlardan biri de ben olacaktim. Seninle Kubilay sayesinde girmedim o ihaleye.

Abimsin :))

• quote:

quote:

Bütçe yetiyorsa g27 alınır.Kendini ciddi manada zorlayıp dfgt yerine g27 alanlar var bence o kadarına gerek yok.

Kubiye teşekkür et olm benim bi alakam yok :)
  • quote:

quote:

quote:

Kubiye teşekkür et olm benim bi alakam yok :)

Neyse benim bu kuluple isim yok artik. Gideyim diger kulube dadanayim :)) Onlar listeye alirlar hem :))

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.