Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam anladım güle güle kullanın İnşallah bidaha sorun çıkarmaz
  • Arkadaşlar,

Şu anda önümde play station 4 ve G27 duruyor... Malesef ki bu iki arkadaş konuşamıyorlar.

Hayal kırıklığımı tarif edemiyorum. Böyle bir rezalet yok. PS4 G27 yi desteklemiyormuş...

İnanamıyorum hala...

Bu konuda bir bilgisi olan varmıdır?
  • Muhtemelen Gran Turismo 7, PS4 için çıkınca destekleyecektir. Yani yeni firmware beklemek lazım. Başka çözüm yok. Pc'niz varsa bomba gibi oyunlar geliyor h vites destekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Arkadaşlar,

Şu anda önümde play station 4 ve G27 duruyor... Malesef ki bu iki arkadaş konuşamıyorlar.

Hayal kırıklığımı tarif edemiyorum. Böyle bir rezalet yok. PS4 G27 yi desteklemiyormuş...

İnanamıyorum hala...

korkma ps x86 mimarisinde olduğu için bir şekilde desteklenir. tabi logitech baskı yapması gerekir o ayrı satışları için yapacaktır merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Arkadaşlar,

İnanamıyorum hala...

valla bizde bekliyoruz
    ps3 e bağladık gt6 oynuyoruz
    ps4 e desteği ve yarış oyunlarını beklerken
  • Grid Autosport için g27 ayarlarını paylaşabilirmsnz
  • Ps3'de 900derece destekleyen ne var GT serisi dışında. Pc'de monitör ve ekran kartını elden çıkardık direksiyonu almadan kalakaldık. Bi heves rivals, most wanted, run, tdu2 falan aldıydık ps3e ama hiçbiri desteklemiyormuş hatta rivalsde wheel desteği yok.
    edit> dirt3 var o 900, grid2 yi denemedim. grid yok elimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 9 Temmuz 2014; 10:32:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar g27 almayi düsünüyorumda kafama takılan bi soru var g25 te yarı-oto ve manuel seçeneğini ayarlayabiliyorsun ama g27 de o düğmeyi kapamışlar ve logitech amblemini koymuşlar g27 de de manuel ve semi-auto nereden ayarlaniyor(yani bi üst model de olmaması çok saçma olurdu değil mi? ) kullananlar cevaplarsa sevinirim birde 2.el g27 satan varmı?
  • ARKADAŞLAR ELİMDE MASAÜSTÜ PC VAR. LOGİTECH G27 İLE TAKAS YAPABİLİRİM

ÖZELLİKLERİ;

4GB KİNGSTON RAM
    1GB ATİ 3400 HD EKRAN KARTI
    320 GB HDD
    İNTEL DUAL CORE 2.40 GHZ İŞLEMCİ

NOT= NAKİT OLARAK GERÇEKTEN UCUZ FİYATA G27 SATAN VARSA ALABİLİRİM. YADA TAKASA GİRERİZ
  • oguzzz96 kullanıcısına yanıt
    aynı işi direksiyonun arkasındaki kulaklardan yapabiliyorsun,oyuna girip vites ayarlarını yapman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SökücüTim

aynı işi direksiyonun arkasındaki kulaklardan yapabiliyorsun,oyuna girip vites ayarlarını yapman yeterli

sağol ama aradagım cevap bu degil maalesef :( dediğini bende biliyorum yani g25 teki gibi var mı yok mu? yarı oto? g25 alacağım ona göre?
  • oguzzz96 kullanıcısına yanıt
    g27 de Tiptronik vites yok
    ama alacaksan g27 her türlü daha iyi,direksiyon sesi g25 kadar değil,,tuş sayısı daha fazla,vites yumuşaklığı g27 de daha sert
    ikisini kullanan birisi olarak g27
    ama arada uçuk fiyat farkı varsa g25 al
  • g25 satılmıyor g27 de çok pahalı g25 2.el alıcam sanırım :)
  • G27 tavsiye ederim.
    Driving Force GT (baya uzun süredir kullanıyorum, sahibim) > G25 (çok kısa süre deneme fırsatım oldu) > G27 ( 15-20 gün kadar önce sahip oldum)

G27 ile DFGT arasında uçurum var hocam özellikle Gran Turismo gibi oyunlarda, ETS2'de. G25'dende hatrı sayılır derecede iyi. Aradaki farka değer bana göre. Ama bu saatten sonra asla DFGT almam aldırmam. Yazık o paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 11 Temmuz 2014; 13:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzzz96

g25 satılmıyor g27 de çok pahalı g25 2.el alıcam sanırım :)

g25 vitesini de sertleştirebilirsin ama g27 daha sesiz bir vitesi var daha iyi yani yine de ama g25 memnunum hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

G27 tavsiye ederim.
    Driving Force GT (baya uzun süredir kullanıyorum, sahibim) > G25 (çok kısa süre deneme fırsatım oldu) > G27 ( 15-20 gün kadar önce sahip oldum)

G27 ile DFGT arasında uçurum var hocam özellikle Gran Turismo gibi oyunlarda, ETS2'de. G25'dende hatrı sayılır derecede iyi. Aradaki farka değer bana göre. Ama bu saatten sonra asla DFGT almam aldırmam. Yazık o paraya.

değeri 2010 da 100 tl olan dfgt yi aradan geçen 4.5 yıl soununda 400 tl gibi abzürt bir fiyata satılması dfgt yi çöp haline getiriyor haliyle ama 2010 da fp ürünü mükemmel bir seçimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

G27 tavsiye ederim.

değeri 2010 da 100 tl olan dfgt yi aradan geçen 4.5 yıl soununda 400 tl gibi abzürt bir fiyata satılması dfgt yi çöp haline getiriyor haliyle ama 2010 da fp ürünü mükemmel bir seçimdi.

hakketen ya dfgt 400-tl bu nasıl bir fiat anlayışıdır
    bari şunu 250- tl yapaydılar ya yazık yani
    400-tl şu direksiyona asla verilmez
    giderim 1000-tl ye g27 alırım daha iyi paramda boşa gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

G27 tavsiye ederim.

hakketen ya dfgt 400-tl bu nasıl bir fiat anlayışıdır
    bari şunu 250- tl yapaydılar ya yazık yani
    400-tl şu direksiyona asla verilmez
    giderim 1000-tl ye g27 alırım daha iyi paramda boşa gitmez

onu alacağınıza gidip g25 alın paranız varsa tabi ki g27 alın

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    gerçi bende g27 var kullanıyorum çokda memnunum

ben dfgt nin fiatına takdım kafayı değerinden fazla yükseltmişler
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    g25 hiç bir yerde yokki nereden bulurum bilmiyorum satan var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.