Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyah kutu mu yeşil kutu mu onu da yazıver merak ettim. bir de nerden ne kadara aldın usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0585

arkadaşlar yeni aldığınız ürünler siyah kutuda mı geliyor yeşil kutuda mı? yeni seri ürünlerin kutusu siyah ona göre. bir farkı yok galiba ama sonuçta yeni seri :D

yeni ürünler siyah mavi kutu olarak geliyor
    artık içinde sürücü cd leri olmuyor
    sürücüleri bilgisayardan logitech sitesinden
    indiriliyor
  • ben logitech g25 direksiyon seti arıyordum fakat sıfırı olmadığı için bulamadım ikinci el olarak araştırdım buldum ama bulduğumun direksiyonu bozuk gaz pedalı ve vites kutusu sağlam sadece direksiyonu bozuk ben bu seti alıp gaz pedalını ve vites kutusunu başka bi direksiyona bağlasam uyum sağlarmı ?? verimli olur mu ? olursa da sağlarsada hangi direksiyon setine uyum sağlar lütfen cevap veriniz kararsız kaldım g25 gaz pedalı ve vites kutusu 150 tl kaçırmadan almak istiyorum
  • Resmi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech G25'den başkasına uyum sağlayacağını sanmam. Soketleri bile uyarmı bilmiyorum. Ama G25 bulursanız modlamak için yada yedek parça için iyi bir tercih olabilir. 400-500 arasına sağlam set bulsanız, 100-150 arasınada onları alsanız mantıklı olur. Vites ve pedalların bir setini ister realistik stil modlayın ister saklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimkibuki

Resmi bu

teşekkür ederim arkadaşlar içim rahatladı siteler yeni seri gönderiyorsa hemen alıyorum bu arada sen hangi siteden aldın dostum
  • kimkibuki kullanıcısına yanıt
    Dostum hayırlı olsun güle güle kullan :)
  • logitech G25 sadece direksiyon ARANIYOR CİDDİ ALICIYIM SATAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İRTABATA GEÇSİNLER BENİMLE
  • Yeni seri ile eski serinin teknik olarak ne farkı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım bir farkları yok ama sonuçta biri yıllar önce üretilmiş diğeri en fazla 1yıl önce.
  • quote:

Resmi bu

arkadaşlar sanalmarketimden 850 liraya almak üzereyim var mı ordan alma burdan al diyen. ama daha ucuz olur ama daha güvenilir olur herhangi bir tavsiyesi olan. ve son alan arkadaşlar siz nerden aldınız? galiba şu an en makul olanı sanalmarketim. gold da 840 lira ama sanalmarketim touchpad veriyor tam ihtiyacım olan şey. kimkibu nerden almış merak ediyorum cevap yazsa ona göre hemen alcam!

• beyler kutudan çıkan cd yi pc ye internetten yükleyebileceğim bi yer var mı aradım bulamadım
  • Fiddlesticks kullanıcısına yanıt
    tamam cd çıkmışssa mesele yok o cd yi pc ye kur işte
    artık netden sürücü indirmene gerek yok
    sonrada g27 yi pc ye bağla ayarlarını yap
  • quote:

quote:

Resmi bu

arkadaşlar sanalmarketimden 850 liraya almak üzereyim var mı ordan alma burdan al diyen. ama daha ucuz olur ama daha güvenilir olur herhangi bir tavsiyesi olan. ve son alan arkadaşlar siz nerden aldınız? galiba şu an en makul olanı sanalmarketim. gold da 840 lira ama sanalmarketim touchpad veriyor tam ihtiyacım olan şey. kimkibu nerden almış merak ediyorum cevap yazsa ona göre hemen alcam!

3-5 gün öncesine kadar hızlıalda geçerli 100 tl indirim kuponları vardı hala varmı bılmıyorum o zaman almış olsan 869-100-30(bkm ekspress ödeme indirimi)ve card finans 50 tl puan kazanırdın.yani 689 tl.

• quote:

sanırım bir farkları yok ama sonuçta biri yıllar önce üretilmiş diğeri en fazla 1yıl önce.

yeni serinin daha iyi oldugu anlamına gelmez ama
  • arkadaslar bu g27 nın polonyadan ıthal edilen standlarından olupta satmak isteyen olursa benımle iletişime geçsin.adı whell stand pro mu neydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

sanırım bir farkları yok ama sonuçta biri yıllar önce üretilmiş diğeri en fazla 1yıl önce.

yok iyi demedim zaten, tabi ki daha iyi yada daha kötü olma durumu yok. ama eski seri daha eski :) sonuçta yıllardır o depodan bu depoya ama sağlıklı ama sağlıksız bir şekilde taşınıyorlar. mesela bende bir tane eski seri F710 var ilk aldığımda renkli tuşlardan biri çok yumuşaktı arkadaş da yeni seriden aldı ona baktım hemen hepsi "ben yeniyim" diye bağırıyordu.
  • quote:

quote:

quote:

yok iyi demedim zaten, tabi ki daha iyi yada daha kötü olma durumu yok. ama eski seri daha eski :) sonuçta yıllardır o depodan bu depoya ama sağlıklı ama sağlıksız bir şekilde taşınıyorlar. mesela bende bir tane eski seri F710 var ilk aldığımda renkli tuşlardan biri çok yumuşaktı arkadaş da yeni seriden aldı ona baktım hemen hepsi "ben yeniyim" diye bağırıyordu.

DFGT olsa haklısınızda G27 öyle narin bir alet değil. Hırpalanmayla sorun çıkarmaz kolay kolay. Hemen hemen A'dan Z'ye her parçası kaliteli diyebilirim. Beğenmediğim bir iki noktası dışında gayet güzel. Kırılacak parçaları e yani yokda diyemem plastik içeriyor. Bi ara eski ve yeninin görsel kıyaslamasını yapalım derim forum üyeleri ile. Bende sanırım eski nesil var. Kahverengi logitech yazan kutusu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

quote:

quote:

quote:

DFGT olsa haklısınızda G27 öyle narin bir alet değil. Hırpalanmayla sorun çıkarmaz kolay kolay. Hemen hemen A'dan Z'ye her parçası kaliteli diyebilirim. Beğenmediğim bir iki noktası dışında gayet güzel. Kırılacak parçaları e yani yokda diyemem plastik içeriyor. Bi ara eski ve yeninin görsel kıyaslamasını yapalım derim forum üyeleri ile. Bende sanırım eski nesil var. Kahverengi logitech yazan kutusu var.

bendeki yeşil kutulu

• ya arkadaşlar anlayın işte. getirip önünüze 5yıl önce üretilmiş fakat hiç kullanılmamış ürün ile aynısının yeni üretilmişini koysalar hepimiz gibi siz de yenisi seçeceksiniz ve seçmekte haklıyız da.. işte bu yenisini seçme sebebimiz neyse bu seriler arasındaki fark da o.. tamam ürün kaliteli sağlam ama sonuçta çeyrek altın bile alırken üzerinde 2014 yazanını isteyen bir toplumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0585 -- 18 Temmuz 2014; 23:55:34 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.