Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne genci
    birbikere karşındaki insanı tanımadan böyle konuşamazsın
    2 biz soyguncu değiliz fiat neyse odur sende ölü gömücülüğe soyunuyorsun galiba
    3 benim yaşım 58 anladınmı

bak ben sana hakaret etmiyorum seninde tanımadığın insanlara hakaret etmeye hakkın yok
    düzgün uslupla konuşursan anlaşırız

birde yazmıycaktım amma hadi yazıyım ben eğer kar amacını gütsen sattığım g27 nin yanında arkadaşa
    sıfır ayarında logitecin extreme 3D pro uçak oyunları jostiğini hediye ettim
    sıfır fiatı 106-tl

kar mar güttüğümüz yok kardeşim
    insanları tanımadan konuşmuyacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 14 Eylül 2014; 0:11:48 >
  • 15/09/2014 inşallah elime geçecek beni de gruba ekleyin
  • abi sen ona ne bakıyorsun ya,2.el bölümünde görüyorum,tam bildiğin ölücülerin ölücüsü,birşey aldığından değil,maksat post kasıp milleti sinirlendirmek
    sıfır g27 100 tl desen 50 tl vereyim der,en iyi cevap,cevap vermemek,bkz ben
  • birak bu isleri post kasma masma ne diyorsun ne dmek bilmiyorum ama bilip bilmeden konusma kardes konuyu kirletmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: classcocuq

birak bu isleri post kasma masma ne diyorsun ne dmek bilmiyorum ama bilip bilmeden konusma kardes konuyu kirletmeyelim

Block

• neyse boşver İsmail arkadaşım
    ben ona gereken cevabı verdim zaten
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Başına silah mı dayıyoruz. Almazsın olur biter. Bakarsın seneye 2. El 1000tl olur. G27 değerli bir ürün. Birşeylerden kısmadan alamazsın. Ben oyun seviyorum, ilgi alanım bu alıyorum. Daha yeni 4000e kasa topluyorum. Ve bunu bazı şeylerden feragat ederek yapıyorum. Parana kiyamiyorsan gidip snoppy alırsın bu kadar basit.

• myres kullanıcısına yanıt
    benim param seni ilgilendirmez ayriyetden sende beni ilgilendir mezsin 4000 tl pc toplamissin banane ben konuyu bitirelim dedikce ziplayip durmayin yorumlara hadi herkez kendi isine baksin artik buraya yorum yapmaktan skıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 14 Eylül 2014; 7:38:16 >
  • bence tartışmayı artık burada keselim arkadaşlar lütfen
    tamamdır olay kapansın artık rica ediyorum
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    Terbiyesiz ahlaksiz seni cocuk !!

• The crew ne kadar Arcade olsada g27 ile oynamak zevkli olacaktır. YouTube'da oynayan var çok zevkli duruyor.

Bu arada bu sene project car'da geliyor. + Assetto Corsa satın alırsak g27 boş kalmaz :)

• Logitech G 27 mi alalı 2 ay oldu ama malesef işten güçten artık oyun oynayamıyorum öyle kuzu kuzu yatması içime dokunuyor. Ürün sıfırdan farksız zaten çok yeni almak isteyen benimle iletişime geçebilir.
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    Fiyat Nekadar acaba
  • Odamın son hali
    Ps4 desteklemiyomu hala g27

• quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

Odamın son hali

O pedal pozisyonuyla nasil oynuyorsun cok dibinde degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Orijinalden alıntı: hack3rghost

Odamın son hali

O pedal pozisyonuyla nasil oynuyorsun cok dibinde degil mi

BU temsili foto kardeşim
    oynarken yakında deil rahat olabilceğim şekilde ayarlıyorum

• beyler g27 yazılımını açamıyorum hep bu uyarı çıkıyor. bunu nasıl düzelteceğim ne yapmam gerekiyor bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crafty

Arkadaşlar selamlar,

Bi konu hakkında size danışmak istedim.

Thrustmaster T500RS TH8RS, G25 G27 Racing Pro ürünlerinden biri için evde sabitleyeceğim bir yer olmadığından, yer sıkıntısı ve sök tak derdiyle uğraşmamak adına stand aramaktayım. Herkeste Wheel Stand Pro var ama aşağıda ki ürünü kullanan var mıdır yorumu ne olur acaba ? İkisi de aynı fiyata gelmektedir ve tüm ürünleri desteklemekte. Kullananların geri dönüş yapması önemli.

http://www.ebay.com/itm/GT-Omega-Steering-Wheel-stand-for-Thrustmaster-T500RS-TH8RS-G25-G27-Racing-Pro-/130814767296?pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item1e752af0c0

Herkes bir ilgili konuya yazmışım tenezzül edip cevap verende yok. Konuyla ben ilgilendim merak etmeyin gelelim tecrübe kısmına kimse paylaşmamış benim de paylaşmamı beklemeyin... Yurt dışından ürün geliyor ne geliyor nasıl geliyor gümrük vs var mı soruları da en iyisi siz deneyin ya da başkasından sorup öğrenin... G27 ile PS4 uyumu kimse beklemesin. Ayrıca eski nesil direksiyonlara sahip olanlarda keza beklemesin.

• hack3rghost kullanıcısına yanıt
    Klavye kullanırken ne yapıyorsun? Rahatsız etmiyor mu direksiyon?

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

Klavye kullanırken ne yapıyorsun? Rahatsız etmiyor mu direksiyon?

sadece oynadıgımda direkyonu ortaya alıyorum oynamadıgımda masanın kenarına sabitliyorum. vites kutusunuda cıkartıp yere koyuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.