Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G27 nin ayarları için global device settings diye bir sayfa var, bu sayfaya ulaşamıyorum (gt6 ile). Bu sayfada force feedback vs ayar yapılabiliyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • PS3 GT6 da bende direksiyonun hassasiyet ayarlarını debriyajın hassasiyetini ayarlayamadım. Bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
  • arkadaşlar sorumu tekrar sorcam

bizim amerikada tanıdığa aldırsam adapter değiştirmeme gerek yok dimi Değerler şunlar zahmet olmazsa sizinkilerle kontrol edermisiniz??
    ..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::..
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    Resmim çok kötü ama anlaşılıyordur heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: MetaLdetH

PS3 GT6 da bende direksiyonun hassasiyet ayarlarını debriyajın hassasiyetini ayarlayamadım. Bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

debriyaj ayarlanmıyor
  • G27 (0) nereden alabilirim? (Mümkünse internet üzerinden olmasın olucaksada güvenli site söyleyin lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmokeWeedEveryday

G27 (0) nereden alabilirim? (Mümkünse internet üzerinden olmasın olucaksada güvenli site söyleyin lütfen)

g27 yi eskiden 800 tl ye alınıyorken şimdi 1100 tl buna bu kadar para vereceğine 5 kat güzel olan t300rs al daha iyi (pedal sıkıntı bir tek ) aynı fiyat
  • G27 ile 300RS arasında 5 kat fark olduğunu düşünmüyorum, H Vitesi bile yok

Ben sıfıra sanalmarketimden aldım, hemen ertesi gün kargoya verdiler. 830 TL

http://www.sanalmarketim.com/logitech-g27-racing-wheel-direksiyon-pc-ps2ps3-941000092/p_24280/
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    şöyle dersem o zaman daha doğru yorum yapmış olurum ;

ps3 te büyük bir fark var desem çünkü ps3 te çift motorun sanki sadece bir tanesi çalışıyor gibi ( benimki için konuşuyorum ) hiç güç üretmiyor ama pc ye takınca 2 kat güç üretiyor çok daha fazla zevk aldım pcde ve buna çok şaşırdım çünkü kendikimi satmadan 1 hafta önce ilk defa pc de oynamıştım , yazılımsal olarak ps3 te baya bir fark oluyor pc ye oranla galiba. ÇÜnkü pc de ekranım 15 olmasına rağmen çok daha eğlenceliydi.

not . 5 kat fark olmayabilir ama ps3 te baya bir fark vardır kesinlikle pc ile 2 kat varsa t300 ile 3 kat fark olabilir

not : 2.5 yıl g27 kullandım forcefeedback ps3 te bana çok az geldiği için sattım t500 rs aldım ( ürün daha elime ulaşmadı ulaşınca konu açmayı planlıyorum )

ama ciddi anlamda f1 2013 pc ve ps3 te nedense aşırı bir ff farklılığı var ( ayarlar aynı )

ekleme : üründen memnundum tabiki memnun olmadığım sonuçları çıkmasın tasarımı ve oynaması beni benden alıyordu , bunu 1 tık ileriye taşımak için t500 rs aldım zaten

• Fiddlesticks kullanıcısına yanıt
    Ben oyunlarımı bilgisayarda oynuyorum. Pek çok oyunda Force Feedback desteği o kadar fazla geliyor ki epey kısmak zorunda kalıyorum. Yani o açıdan hiçbir sorunum yok, PS3 için bu kadar fark olmasına şaşırdım.

İki direksiyon seti arasıda karşılaştırma yapmak tabi oynayan oyuncunun tercih ettiği oyunlarla da alakalı. Siz eğer daha fazla F1 oynuyorsanız H Vitese de debriyaja da ihtiyaç duymazsınz ama ben binek otomobil yarışlarından ya da ETS 2 oynamaktan hoşlanıyorum o yüzden bunları arıyorum. Pedal kalitesi, malzeme kalitesi açısından bir şey diyemem çünkü kullanmadım.

Eğer 500RS için bir konu açarsanız bunlardan bahsedebilirsiniz.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi ben gt ve f1 serisi dışında çok bişey oynamadım direksiyonda o yüzden h vitese çok ihtiyacım olmadı olduğu zamanlardada bana çok iyi gelmedi sadece debbriyaj

1- gaz sertliği , müthiş
    2- fren sertliği müthiş
    3- debriyaj sertliği , müthiş -- ama tek eksiği gt5 , gt6 , ets2 nfs shit2 gibi oyunllarda oynadım debriyaj hassasiyeti yok gibi geldi bana gazda var frende var ama debriyaajda yoktu o hassasiyet mekanik tuş gibiydi anlatabildim mi bilmiyorum

pedalda tek eksi buydu bana göre onun dışıında hiç eksik yoktu

h vitestede gerçek araba sertliği olmasını bekledim ama yumuşak geldi neyse çok problem değildi yine güzel eğleniliyor h vitestede

sende çok şey istiyosun diyebilirsiniz ama uzun sürede tek aklıma takılan eksiler bunlar birde ff tepkisi biraz geç o kadar onun dışında f1 stili vites falan müthiş direksiyon simidi tutuş falan da müthiş , deri hissi çok güzel kokusu benim çok hoşuma gidiyordu bakalım yeni direksiyon bize neler gösterecek

• quote:

Orijinalden alıntı: _Warknife_

arkadaşlar sorumu tekrar sorcam

bizim amerikada tanıdığa aldırsam adapter değiştirmeme gerek yok dimi Değerler şunlar zahmet olmazsa sizinkilerle kontrol edermisiniz??

Gerek yok, gördüğün üzere 100-240 V yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aldım benide ekleyebilirsiniz
    ayrıcı arkade oyunlarla simülasyon oyunlarından hangisin de daha çok zevk alıyorsunuz.
    arkade oyun oynarken gerçeğe yansıtmadığı için sıkıcı oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

quote:

Orijinalden alıntı: _Warknife_

arkadaşlar sorumu tekrar sorcam

Gerek yok, gördüğün üzere 100-240 V yazıyor

tamamdır eyvallah

• Çok az kullandığım ürünümü satmak istiyorum isteyen olursa yardımcı olurum.
  • arkadaşlar herkese merhaba. g27 sahibi oldum bende bugün 2. el, ama logitech profiler yazılımını bir türlü bulamadım, yüklediğim gaming yazılımı sadece mouse ve klavyemi görüyor ama direksiyonu görmüyor. yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt_one

G27 nin ayarları için global device settings diye bir sayfa var, bu sayfaya ulaşamıyorum (gt6 ile). Bu sayfada force feedback vs ayar yapılabiliyor. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Ayarı pc de logitech profiler yazılındaki üst menüden ayar kısmına gireceksin orda bulabilirsin oyun içinde değil o ayar

• quote:

Orijinalden alıntı: vyc

arkadaşlar herkese merhaba. g27 sahibi oldum bende bugün 2. el, ama logitech profiler yazılımını bir türlü bulamadım, yüklediğim gaming yazılımı sadece mouse ve klavyemi görüyor ama direksiyonu görmüyor. yardımcı olabilecek varmı?

Logitech in internet sitesine gir sonra g27 nin kendi sayfasındaki indirme sayfasına gir sonra da zaten yüklü olan sürücüyü kaldır internetten nasl yapılacağına bakıp ondan sonra yazılımı kur sonra yazılım açıkken tak bi öyle dene

• NFS CARBON OYUNDA DİREKSİYONU GÖRÜYOR AMA PEDALLA VİTESİ GÖRMÜYOR
  • Arkadaşlar benim direksiyon ve pedal çalışıyo fakat vites çalışmıyo (Euro truck simulator 2 de) ayarlara giriyorum viteside ayarlayamıyorum lütfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.