Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerdeyim. Dönüpte oynamak için gün sayıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: tentantinton

Konuyu aktif tutalım kaç gündür yeni mesaj yok mesela ben g27min özlemini çekiyorum ne akla hizmet kaldırdıysam dolabın en ücra köşesine şimi de almaya üşeniyorum

Ben alalı 1 seneyi geçti, hala masamda takılı Hiçte çıkartmam gerekmedi, sanki çıkartsam bir parçam kopacak gibi hissediyorum Direksiyon, vites, debriyaj bir başka

Okul başlıyo diye kaldırdık bakalım ne zaman çıkacak ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

Askerdeyim. Dönüpte oynamak için gün sayıyorum

Hayırlı teskereler hocam bende ayın 7 sınde gıdıcem ayrılmak banada zor gelıor
  • ps4 için yakın zamanda(kasım ayı olarak geçiyor) maxbuy.cc de bi adaptör çıkıcakmış.Logitechin de bazı çalışmaları var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetitans -- 30 Ekim 2014; 13:36:26 >
  • Bulduk sonunda listeye benide ekleyin hocam ayrica gt6 online girenler psn:Turkracer ekleyin twin atalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustad53 -- 1 Kasım 2014; 4:01:58 >
  • İyiymiş fiyat

• arrtk bende g27 kullancıyısım
  • Bende denemek için bi arkadaştan G27 aldım kurdum yalnız ETS2 ve Shift oynadım direksiyondaki devir ledleri yanmıyor. Arızalımıdır yoksa oyun desteği mi olmalı sonra benim üzerime kalmasın :)
  • bende euro track simülasyon oynuyorm çekemeyenler laf atıyorlar 28 yaşındasın aldığın oyuncağa bak diyorlar ama gayet güzel de hoşumada gidiyor iyi kullanan varsa 2. el de alınabilir bence
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Destek olması lazım. O oyunlar desteklemiyor.

• mahmutynk kullanıcısına yanıt
    1000tl bir çocuk verebilir mi bu ürüne?

Bizimkilerde öyle diyordu şimdi başından kalkmıyorlar

• Arkadaşlar G27 mi satmayı düşünüyorum ; atıl olarak duruyor çalışır durumda bir sıkıntısı yok. Fiyat olarak düşündüğüm rakam yok.

2 adet xbox one oyunu ile takaslayabilirim ( HALO THE MASTER CHİEF COLLECTİON ve Metro Redux )
  • Beyler direksiyonu daha almafım ama aklımda biraz soru var.

Direksiyon sert mi yani kolayca mı dönüyor? Birde atıyorum nfs shitte manuel olarak oynucaz. Debraja basmadan vites geçmiyor değilmi?

Birde debriyajı arabayı kaldırırken ve durdururken hangi oyunlarda kulllanabiliyoruz? Özellikle ps3'te.

Birde nasıl bir masa almalıyım?

• Arkadaşlar merhaba.G27 nin sadece vitesi lazım bana nereden bulabilirim?
  • bende artık aranızdayım
  • bende geldim aranıza
  • ekleyebilirsiniz benide
  • grid 2 de manuel vites kullanamıyormuyz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetkiller09

grid 2 de manuel vites kullanamıyormuyz

ileri geri şeklinde kullanabiliyorsun f1 vitesi maalesef H shiftler desteklemiyor diye biliyorum... grid 2 oyunda tamam güzel oluyor da online oynarken manuel pek rekabetçi olmuyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 19 Kasım 2014; 5:32:08 >
  • Bende G27 Sahibiyim artik.. alismak zaman alicak ama hosuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.