Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dun yeni bir logitech g27 kullanici oldum .) Urunu yurtdisinda yasadigim icin rusya`dan aldim.Ama bu profesyonel setin ayarlari hakkinda yardima ihtiyacim var! Lutfen bilginiz var ise asagidaki sorularima cevap verebilir misiniz?

1- Kutu acilimi ve kablo baglantilari sonrasinda direksiyonda iyi bir sertlik var? Hidrolik ozelligi elektrik jack`ini takana kadar yumusak,ama taktikdan sonra sertlesiyor?

2-Kutu icerisinden kurulum cd`si cikmadi bende logitech sitesinden g27 icin ozel programini indirdim ama vites ayarlarini yapamadim?

3-Grid 2 oyunu icin kurulum yapmak istiyorum cok detayli ayarlar var bilginiz varmi?

4-Fren sertligi icin bir ayar varmi?

5-Bu urunu gercekci simulasyon olarak destekleyen en iyi oyun hangisidir?

Bilgileriniz benim icin degerlidir arkadaslar...Donanim forum`a ve uyelerine guvendigim icin uye oldum ve ilk buraya yaziyorum .) Lutfen yardimci olurmusunuz.Bu pro set`e bu kadar para verdikten sonra oynayamamak iyi bir durum degil tahmin edersiniz :) iyi gunler...

• quote:

Orijinalden alıntı: MsKv_34

Arkadaslar merhaba,

Dun yeni bir logitech g27 kullanici oldum .) Urunu yurtdisinda yasadigim icin rusya`dan aldim.Ama bu profesyonel setin ayarlari hakkinda yardima ihtiyacim var! Lutfen bilginiz var ise asagidaki sorularima cevap verebilir misiniz?

1- Kutu acilimi ve kablo baglantilari sonrasinda direksiyonda iyi bir sertlik var? Hidrolik ozelligi elektrik jack`ini takana kadar yumusak,ama taktikdan sonra sertlesiyor?

2-Kutu icerisinden kurulum cd`si cikmadi bende logitech sitesinden g27 icin ozel programini indirdim ama vites ayarlarini yapamadim?

3-Grid 2 oyunu icin kurulum yapmak istiyorum cok detayli ayarlar var bilginiz varmi?

4-Fren sertligi icin bir ayar varmi?

5-Bu urunu gercekci simulasyon olarak destekleyen en iyi oyun hangisidir?

Bilgileriniz benim icin degerlidir arkadaslar...Donanim forum`a ve uyelerine guvendigim icin uye oldum ve ilk buraya yaziyorum .) Lutfen yardimci olurmusunuz.Bu pro set`e bu kadar para verdikten sonra oynayamamak iyi bir durum degil tahmin edersiniz :) iyi gunler...

https://www.google.com.tr/search?q=g27+settings+for+grid+2&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=3Xx0VKqPBdTCVN7mgZgG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 25 Kasım 2014; 14:59:00 >

• arkadaşlar g27mi satıyorum ilgilenenler pm yoluyla ulaşabilir
  • Selam arkadaşlar, size danışmak istediğim bir sorunum var.
    Uzun zamandır G27 direksiyonum ile oynamıyordum. The crew ile yeniden oynamaya başladım. Ama yarım saat oynadıktan sonra direksiyonun merkezinde kayma meydana geliyor.Direksiyonun merkezi sola doğru kayıyor. Usb'yi takıp cıkarınca düzeliyor ama en fazla 30 dakika dayanıyo ve sürekli aynı seyi yapmak zorunda kalıyorum. Direksiyonumun garantisi yok. Tamir ettirebileceğim bir yer var mı veya kendim düzeltebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archlaes

Selam arkadaşlar, size danışmak istediğim bir sorunum var.
    Uzun zamandır G27 direksiyonum ile oynamıyordum. The crew ile yeniden oynamaya başladım. Ama yarım saat oynadıktan sonra direksiyonun merkezinde kayma meydana geliyor.Direksiyonun merkezi sola doğru kayıyor. Usb'yi takıp cıkarınca düzeliyor ama en fazla 30 dakika dayanıyo ve sürekli aynı seyi yapmak zorunda kalıyorum. Direksiyonumun garantisi yok. Tamir ettirebileceğim bir yer var mı veya kendim düzeltebilirmiyim?

Garantisi olmasa bile siz yine de Logitech ile görüşmenizde fayda var. Belki yardımcı olurlar Türkiyedeki teknik servis ne yapar bilmiyorum ama forum da daha önce okuduğum bir konu geldi aklıma.
    Logitech marka mause kullanan bir arkadaş (kablosuz mause ) usb vericisini kaybetmiş doğal olarak mause'u kullanamıyor. Logitech ile iletişime geçmiş ve kendisine yeni bir mause u hemen hollandadan yolladılar kargoyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archlaes

Selam arkadaşlar, size danışmak istediğim bir sorunum var.

sana sorunu söylim direksiyonun optik gözünde(bilgisayara direksiyonun hangi açıda olduğunu gösteren parça)problem var kırık yada çizik tarzı donanımsal birşey bu.Servise gönderirsen kalibrasyon yapıp göndericekler 30 dk kimse test etmez ve dünya para alıcaklar senden internette videoları var o parçayı alıp değiştirebilirsen düzelir.Yoksa direksiyon çöp olur bende olduğu gibi parçalayıp attım..Çok sinir bozucu bi durum

• Peki bu dediğiniz parça pahalımıdır. Araştırdığım kadarıyla yuvarlak tekerleğe benzeyen bir parça, çoğu kişi o parçanın değişimi ile sorunun çözüldüğünü söylemiş. Sanırım sizin dediğiniz parça.
  • Hocam şu konulara bir bakın isterseniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_64362609/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_75226454/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A T M A N -- 4 Aralık 2014; 7:31:29 >
  • Arkadaşlar G27'mi satmayı düşünüyorum ilgilenenler için --->http://forum.donanimhaber.com/m_100164289/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknhcml-e -- 5 Aralık 2014; 3:25:26 >

• 100.000 tl borcum olsa satmam direksiyonumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de satmam

• Ben de önümüzdeki hafta ev değiştireceğim, belki 6 ay elim bile değmeyecek direksiyona ama yine de satmam. G27 satılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

100.000 tl borcum olsa satmam direksiyonumu

Yav durun Allahaşkına bir yola çıkmışız, zaten GT7yi düşündükçe elim Ayağım titriyor, vazgeçileceksiniz zorla Adam'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknhcml-e -- 6 Aralık 2014; 4:51:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknhcml-e

quote:

Orijinalden alıntı: myres

100.000 tl borcum olsa satmam direksiyonumu

Yav durun Allahaşkına bir yola çıkmışız, zaten GT7yi düşündükçe elim Ayağım titriyor, vazgeçileceksiniz zorla Adam'ı

Satma sebebin neyse Allah yardımcın olsun. Ama bence de satma üzülürsün...

• Ben de aranıza katıldım.
  • Hg Kafana birşey takılırsa sorabilirsin
  • hocam beni de ekle :).
    ayrıca bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. Shift 2 de yeni aldığım g27 yi bir türlü vites kutusuyla oynayamadım. hem depriyajı kullanamıyorum hemde vites kutusunu
    ben bu kadar parayı zaten bunlara vermiştim. Bana yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler....
  • Az kullanilmis uygun fiyata satan varsa alabilirim. Istanbul ici satis yapanlar detaylari pm atabilir. Ucuk fiyatli satis yapanlar kendini yormasin.

• Arkadaşlar ben de artık G27 sahibiyim. 2 gündür kullanıyorum. Harika bi direksyon.

• arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. nette aradım yok. shift 2 de g27 nin vites kutusunu ve debriyajını ayarlayamadım ...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.