Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda kontrolcüyü seçince otomatik olması lazım. Olmazsa vites ayarlarının olduğu yere gir bi bak bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tentantinton T kullanıcısına yanıt
    Direksiyon kutusunda sürücü cd si yoktu. İnternetten bulup sürücüyü yükledikten sonra bu ayarı yapabiliyoruz diye duydum. Sürücüyü indirip ayar yapacağım artık. Şimdiki haliyle gerçeklikten uzak geliyor bana. Daha 160-170 le giderken düz yolda direksiyon sağa sola kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmokeWeedEveryday

Arkadaşlar benim direksiyon ve pedal çalışıyo fakat vites çalışmıyo (Euro truck simulator 2 de) ayarlara giriyorum viteside ayarlayamıyorum lütfen yardım

Vites türü olarak h-vites seçeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: gt_one

Direksiyon kutusunda sürücü cd si yoktu. İnternetten bulup sürücüyü yükledikten sonra bu ayarı yapabiliyoruz diye duydum. Sürücüyü indirip ayar yapacağım artık. Şimdiki haliyle gerçeklikten uzak geliyor bana. Daha 160-170 le giderken düz yolda direksiyon sağa sola kaçıyor.

Evet logitech in sitesinde g27 nin sayfasında indirmelerden indireceksin

H vitesi seçiyorum yine olmuyo vites 1 e tıklıyorum g27 de de vites 1 le alıyorum algılamıyo ama kırmızı tuşlar falan oluyor.Yemin ediyorum pişman oldum olabilse iyade ederim g25 alırım
  • quote:

H vitesi seçiyorum yine olmuyo vites 1 e tıklıyorum g27 de de vites 1 le alıyorum algılamıyo ama kırmızı tuşlar falan oluyor.Yemin ediyorum pişman oldum olabilse iyade ederim g25 alırım

Kontrol sihirbazını aç ve ordan ayarlarını yap vites konumlarını otomatik kendisi girer

• quote:

Orijinalden alıntı: tentantinton

quote:

Kontrol sihirbazını aç ve ordan ayarlarını yap vites konumlarını otomatik kendisi girer

Bide g25 vs g27 noise comparation yaz aralarındaki farkı net biçimde anlarsın

• Ps4 için almayı düşünüyorum kullanan ve önerisi olan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC için almayı düşünüyorum beyler oyun kısmındaki durumlar nasıl ayarlarda problem vesaire oluyor mu ? Bilgilendirirseniz sevinirim
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    ETS 2, Shift 2, Assetto Corsa ve F1 2012 oynuyorum, ayarlarda hiçbir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Çok güzel peki ikinci el alımını önerirmisiniz yani kullanım bazlı ortaya çıkan sorunlar var mı yada duydunuz mu ?
    Ben böyle bir üründe 2. al almaya güvenemedim valla, benden önceki sahibi direksiyonu, vitesi, pedalları ne derece hor kullandı vs. bu gibi şeyleri hiç düşünmeden sıfır aldım.

Ama istisnasız herkes, bende dahil tabi ürünün çok sağlam, uzun yıllar kullanılabilecek kapasitede olduğunu söylüyor. 2. el alınabilir heralde. Çünkü bozulma, kırılma, gevşeme gibi bir sorun hiç görmedim, duymadım.
    Peki direksiyon boyutu nasıl gidip bakacağım da yine de bir sorayım değil ellerim küçük değildir
    Çapı 28 cm.
    Cevaplar için teşekkürler hocam

Teşekkürler dostum, valla profiler yazilimini bulamamıştım bir türlü sonunda buldum onuda hallettim cok sukur, sadece european bus Simulator de vites ayarini yapamadim malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 de çalışıyorum uyumlumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

Teşekkürler dostum, valla profiler yazilimini bulamamıştım bir türlü sonunda buldum onuda hallettim cok sukur, sadece european bus Simulator de vites ayarini yapamadim malesef

Ne demek inşallah sorununuzu çözersiniz

• Konuyu aktif tutalım kaç gündür yeni mesaj yok mesela ben g27min özlemini çekiyorum ne akla hizmet kaldırdıysam dolabın en ücra köşesine şimi de almaya üşeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tentantinton

Konuyu aktif tutalım kaç gündür yeni mesaj yok mesela ben g27min özlemini çekiyorum ne akla hizmet kaldırdıysam dolabın en ücra köşesine şimi de almaya üşeniyorum

Ben alalı 1 seneyi geçti, hala masamda takılı Hiçte çıkartmam gerekmedi, sanki çıkartsam bir parçam kopacak gibi hissediyorum Direksiyon, vites, debriyaj bir başka

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.