Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
120.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArchLord

Arkadaşlar G27 5 cm kalınlığında ki masaya montaj edilebiliyor mu?

evet
  • Arkadaşlar Logitech G27 almayı düşünüyorum. Bilgisayarım Windows 8.1 64bit acaba çalışırmı. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Jerohad J kullanıcısına yanıt
    çalışır sıkıntı olmaz.
  • balcis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim. birde şöyle bi sorum var. G27 ile gaza yeva frene ne kadar basarsam o kadar hızlanıyor değilmi araç yani orta derece basarsam mesela 100 km hızımı koruyabilirim değilmi. her oyun debriyajı destekliyormu ? ve debriyajdan hızlı çekersem ayağımı gerçekteki gibi araç stop edebiliyormu ? son sorum biraz komik ama cevaplarsanız sevinirim :)
  • G27 ile Debriyajı, manuel vitesi kullanabileceğim en keyif veren oyun hangisi yada hangileri lütfen sıralama ile yazınız
  • djduke kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Sizden önce pm ile başka bir arkadaşa sordum forumdan en fazla 3 cm açılıyor bacakları 5 cm masaya montaj edemezsin dedi şaşırdım kaldım doğrusu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Cevap için teşekkür ederim. Sizden önce pm ile başka bir arkadaşa sordum forumdan en fazla 3 cm açılıyor bacakları 5 cm masaya montaj edemezsin dedi şaşırdım kaldım doğrusu?

bu işaretlediğim parça ayrılabiliyor böylece daha kalın yüzeye tutunabiliyor...
    ..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::..

• quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

dfgt den sonra sonunda yükseltme yaptım g27 aldım fakat herşey iyi olsa da fren aşırı sert. hatta şöyle diyeyim frene basarken koltuğum tekerlekli olduğu için geri gidiyor, frenden sonra kendimi masaya geri çekiyorum bazen yani böyle sertlik gerekli miydi bilmiyorum. dfgt pedal sertliği anlamında daha başarılı, bunda titreşimler daha yumuşak geldi ve direksiyonun başlangıç konumuna dönmesi için ayarı yükseltince çok sert oluyor, %35 lere alınca ancak güzel sertlik yakalanıyor fakat böyle olunca geri merkezlemesi epey yavaş gerçekleşiyor. yine de kalite olarak verdiği keyif olarak üst düzey bir ürün fakat dfgt de epey iyimiş bunuda kullanınca anladım :D

bu arada direksiyon üstündeki throttle meter mi neyse artıkdevrin yükseldiğini gösteren ledler ets2 ve assetto corsa oynarken çalışmadı, ayrı bir ayar mı yapmak gerekli acaba ?

gercek araba kullandıysanız anlarsınız hocam frenler genelde sert olur bu sekilde ayagınızı koyunca koklemez freni

debriyaj biraz daha yumusak en yumusagida gaz pedalıdır

• djduke kullanıcısına yanıt
    Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Kaç zamandır almak istiyordum bu yüzden Thrustmaster TX itallia modeline yönelmiştim onunda heryeri plastik malzeme kalitesi tatminkar gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar, sahibinden g27 aldım. Ürün baya temiz kullanılmış ama pedal kablosu kesilmiş.Bunu yapabilirmiyiz.Bir sıkıntı çıkar mı yapsak.

ankarada iseniz ulus dolmuslarına binin konya sokagında inin ( bilindik yer kime sorsanız gosterirler ) ordan sonrası uygun dukkanı bulmak kalmıs 5 liraya yeni kablo takarlar direk devre baglantılarına kadar degistirirler kabloyu

orada pasajlara gir ozellikle

• Kardeşim ben o işi kendim hallettim.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi söylentiler var hocam.

Bir de şöyle bir foto var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 30 Mayıs 2015; 0:53:27 >
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Vites ayrı olacak galiba. Fiyatı da fazla olmaz umarım G27'den.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Mayıs 2015; 1:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Vites ayrı olacak galiba. Fiyatı da fazla olmaz umarım G27'den.

Aynen hocam, Thrustmaster gibi yapacaklar sanki. Kulakcıklarla iş görülüyor, ihtiyaç duyan vites kolunu vs alsın'a getiriyor adamlar olayı sanırım.

Ama DFGT neyse de G27'ye PS4, XO desteği gelmezse çok çok çoook ayıp etmiş olurlar ki G29 alacağıma Thrustmaster alırım o zaman.
  • pazartesi aksami kismetse 600 e aliyorum bende konusup anlastik temiz 2 y garantili kutulu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirime girer mi g27 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

İndirime girer mi g27 ?

sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

İndirime girer mi g27 ?

sanmiyorum

Bende G27 almayı düşünüyorum., indirim bekliyorum. Logitech G29 un çıkışıyla ilgili haberler var.Bununla birlikte fiyatları düşebilir mi ? Belkide önümüzdeki haftalarda karne indirimlerinden etkilenir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastikDon35 -- 31 Mayıs 2015; 13:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastikDon35

quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

İndirime girer mi g27 ?

sanmiyorum

Bende G27 almayı düşünüyorum., indirim bekliyorum. Logitech G29 un çıkışıyla ilgili haberler var.Bununla birlikte fiyatları düşebilir mi ? Belkide önümüzdeki haftalarda karne indirimlerinden etkilenir ?

vatan tarzı yerlerde karne indirimi bilmiyorum osla bile onlara degil tabletlere pc lere gelir onuda gectim indirimli hali bile cok pahalı ben ankarada yasıyorum birisi ile gorustum yarın bulusup cihazı inceleyip elden alıcam is cıkısı ugrayacak oturdugum yere 600 lira 2 yıl garanti temzi kısmetse

2. el temiz garantili ucuz bulursan onlara bak 0 alacam diye ugrasma garantili olsun birde gorunuste anlarsın zaten temizmi hormu kullanıldıgı
    oan gore al

• LastikDon35 L kullanıcısına yanıt
    Bende öyle dusunuyorum indirime girse güzel bi alırım direk. 1 milyar fazla bence .
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.