Şimdi Ara

Logitech g27 ve g25 Acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Logitech g27 veya g25 almayı düşünüyorum . Fakat kafama takılan sorular ve sorunlar var . Yardımcı olursanız çok sevinirim . ACİL

Logitech g25 :

- Dönerken ses çıkarıyor falan diyorlar . Umrumda değil aslında bu konu ama nasıl bir ses ve ne kadar yüksek ?
    - VİTESİ ÇOK HAFİF . VİTES ATTIĞINIZI ANLAMIYORSUNUZ . OYUNCAK HİSSİ VERİYOR DİYORLAR . Vites için Alıyoruz biz bu konsolu
    - Direksiyon üzerinde 2 tuş var . Bu kısıtlama getirip işimizi zorlaştırıyo mu ? . vs.
    - Vitesinin üstündeki vitesi auto ve manuel yapan bir düğme var döndürmeli . O hemen bozuluyor ve kullanıcıları sinirlendiriyor diyorlar . Çok mu hassas hemen düişer mi ?
    - Kurulumu kolay mı ? Nette fazla videosu yok
    NOT : En çok merak ettiğim VİTES SİSTEMİ NASIL ? VİTES SIKINTI YAPMIYOR EĞLENCELİ OLUYOR DİYORSANIZ DİĞER MADDELERDE FAZLA SIKINTI YAPMIYOR DİYORSANIZ SIKINTI YOK . Fiyatı Fazla da Pahalı Değil 2. EL alırız gerekirse. SATAN VARSA BANA ULAŞSIN .

Logitech g27 :
    - Dönerken ses çıkarması yok
    - Vitesi daha ağır ve gerçekçi . Gerçekmiş hissi veriyor .
    - Direksiyon üzerinde 6 tuş var . ( ama üçgen olması kullanıcıları sinirlendirmiş )
    - Vites sadece manuel oluyor . auto olmuyor .
    - Kurulumu Kolay mı ? Nette videosu zaten bol bol var .

NOT : Bu adeta mükemmel yani . g25'teki çoğu sıkıntı giderilmiş ve harika bir set oluşturulmuş . Tabiki Fiyatıda biraz harika ve tuzlu .
    2.EL Olarak Temiz Bir g27 satan varsa fiyatıda elden çıksın diye ucuz yapıcak ulaşsın lütfen .

NOT : g25 OLARAK CEVAPLARI OKUYACAĞIM ÖZELLİKLE . BUNUN YANI SIRA LOGİTECH G25' SETİNİ ELDEN ÇIKSIN KENARDA DURUYOR ZATEN GİBİSİNDEN .[ TEMİZ OLMASI ŞARTIYLA ] FAZLA PAHALI VERMİCEK . NORMAL VEYA DAHA UCUZ SATACAK KİŞİLER BANA ULAŞSIN LÜTFEN ÇOK ACİL ...!

Şimdiden Teşekkür Ediyorum . Kendinize İyi Bakın

• g27 tabikidehttps://www.youtube.com/watch?v=Rx8mZKspLj4 şu video yardımcı olacaktır
  • https://www.youtube.com/watch?v=0wrl1zUG45w o videoda ses yasaklanmış buna bak
  • G27 tabikide zaten bu saatten sonra G25 bulmak zor ve mantıksız birşey olur. G27 bile çok zor bulunuyor 2.elde bende arıyorum ama temiz birşeyler bulamadım.
    Daha önce kullandımda kurulumu falan gayet basittir hiçbirşey yapmanıza gerek yok driverini kurup fişini takıyorsunuz sadece :)
  • G25 kullandım ve direksiyondan ses çıktığını hatırlamıyorum bile, demek ki varsa bile kayda değer bir ses değil, ama g27 de denedim, sadece vitesi için bile g27 alınır derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşımda sıfır ayarında G27 var, ilgilenen arkadaşlar varsa yazabilirler.

anakart, işlemci, ekran kartı gibi takas tercih sebebidir.
  • G27 bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    nasıl ulaşabilirim bana bir gmail veya sosyal medya hesabı vs.atar mısınıuz
  • KeremUlker kullanıcısına yanıt
    aynı ay nakit satıldı maalesef. 1,5 yıl sonra cevap gelmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.