Şimdi Ara

LOGİTECH G29

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 LOGİTECH G29
    Merhaba,

Ürünün teknik ve kozmetik olarak herhangi bir sorunu sıkıntısı yoktur. 10.10.2017 tarihinde satın alınmış olup garantisi devam etmektedir.Kullanım süreci boyunca herhangi bir tamir görmemiş ve tamamen yetişkin birey tarafından kullanılmıştır.

Cihazı PC ortamında Euro Truck Sim. 2 oyununda kullanıldı.Totalde şu kadar kullanıldı demek bu ürün için saçma bir kavram olduğundan ve bunu kanıtlanamaz bir tespit olduğunu düşünerek ürün az kullanıldı ve kullanım sonrası temizlenerek (3-4 günde bir) dolabımda muhafaza ettim. Satın alacak kişiye bu setide vereceğim.Direksiyon üzerindeki butonlar sorunsuz çalışmaktadır. Direksiyon derisinde yırtık veya deforme yoktur. Kablolarda ezilme olmamasıyla beraber kablo eki yoktur.

Direksiyon setimi nakit olarak sadece İstanbul İçi satıyorum. Şehir dışı alımlarda GET ilan açılır.?

Takas kesinlikle düşünmüyorum. ''Cüzi'' bir miktar pazarlık payı vardır. Ölücü olarak tabir ettiğimiz kişilerinden rica ediyorum ilan için mesaj atmasınlar.

Vakit ayırdığınız için Teşekkür Eder , İyi günler Dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Mart 2018 Satıldığı Şehir : , 00 Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH CHİLLSTREAM
    15 yıl önce açıldı
    logitech g27 direksiyon
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.