Şimdi Ara

Logitech G29 Anırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, logitech g29 direksiyon seti aldım ve üründen videodaki gibi ses geldiği için iade etmiştim. Şimdi ikinci el başka bir set aldım ama bunda da aynı şekilde ses geliyor. Kullandığım ilk 2 sette böyle bir şey yoktu, son 2 sette denk geliyor. Bu bir arıza mı yoksa hepsi mi bu şekilde ona göre bunu da iade edeceğim.

Dönüşlerde direksiyonu sabit tutunca geliyor, normal giderken böyle bir ses yok.

FFB'den gelen normal tıkırtı seslerinden değil.

• Sorun neymiş 0 set aldım bende de var aynı sorun sadece solda yapıyor. Merkezleme açıkken sola doğru çeviriyorum hafif geri salıp sabit tutunca sürekli çıkıyor o ses. Değişime mi yollasam ki siz ne yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa güldüm, videoya daha çok güldüm Allah affetsin  

• Driverrr2 D kullanıcısına yanıt

Merhaba,

sola dönerken bende de anırma yapıyor. sağ dönerken hiç ses yok fakat cidden sola dönüşte sabit tuttuğum zaman anırıyor. Ben de yeni aldım. Siz ne yaptınız?

• Leandrejose kullanıcısına yanıt

Videoyu çekemedim fırsat olmadı. Bugün çekip yüklerim kesin size haber ederim.

Benimki böyle ama algılamasında çalışmasında bir problem yok gibi kararsız kaldım iade konusunda.

Hocam merhaba,

Benim de aynısı   ama bu gün biriyle konuştum. Konuştuğum kişi bunun problem olduğu söyledi. Birebir aynı problem.

Hadi ya nasıl olacak şimdi ne yapsak ki garanti işlerini de hiç sevmiyorum kurumsaldan aldım ama yine de tırsıyorum söküp takıp iyice bozup bir şey yok diye geri gönderirler diye.

Yalnız biri demiş bende de vardı iade ettim g923 aldım onda da var diye

Redditte bir postta bir problem olmayacağını yazmışlar.

Ve evet aynı problem g923'te de var az da olsa. İçini açıp silikon yağ ile yağlayan varmış fakat garantisi gidiyor.

I'm not really an expert in any of this, though I've owned a G920 for some time now...

I think what causes the weird sound is the wheel's force feedback (centering) and your hand putting the wheel into a position where it jumps between two or more gear "layouts" (as far as I know, the [G25?], G27, G29 and G920 all have helical gearing), making that sort of popping/grinding/whistling sound.

As for getting rid of it, I have encountered it very rarely, either when screwing around with the wheel through various loading screens or during long corners in ETS2, where you hold the wheel in one position for longer amounts of time. I haven't found a way to get rid of it, other than leaving the wheel to re-center and just "praying" it won't do it again. You could also do some adjustment to the angle you're holding it under for the gears to get right. Again, I haven't encountered it very often, and I don't think it poses any real threat to the wheel or anything.

I hope I was of any help.

reddit
    From the simracing community on Reddit: Logitech G29 making weird noise when turning left (should have sound)
    https://www.reddit.com/r/simracing/comments/am4blw/logitech_g29_making_weird_noise_when_turning_left

Vallahi hocam biraz kullanalım garanti devam ediyorken yollarız bir sıkıntı olursa artık. Bunu 12.5 a aldım gittim 2.800 e de vites aldım bunu iade etsem vites kalacak öyle ortada😁

En mantıklısı bu şekilde olacak bence de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.