Şimdi Ara

Logitech g29 Driving force + shift 3279 lira.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Özgür Demirtaş mısın birader sen, laflara bak, isteyen istediği gibi geçirir vaktini. İnsanların sıkıntılarını unutma vesileleri üzerinden kişisel gelişim zırvaları atıp tutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Özgür Demirtaş mısın birader sen, laflara bak, isteyen istediği gibi geçirir vaktini. İnsanların sıkıntılarını unutma vesileleri üzerinden kişisel gelişim zırvaları atıp tutmayın.

Ülkemin toğrağı altın ama insanı böyle işte..

Eğer genç bir kardeşimiz ise uyarı niteliğinde yazdım onu, yoksa ülkenin gençliğinin geldiği hal ortada..

Kötü yönetim, vasat eğitim, toplum baskısı, pandemi derken gençler tiktok ve instagramda , bilgisayar başında robotize ve sağlıksız bir hayat yaşıyor?

Ben,sen, o, iyi kötü bir yerlere gelmiş insanlar tecrübeleriyle ÖNERİDE bulunmasının nesi yanlış?

Yıllar su gibi akıyor başını kaldırdığında herşey için çok geç olacak bunu kale alıp almasada söylemenin nesi kötü?

İnsanlar kendi hayat kalitesini kendi belirliyor, yine isteyen istediğini yapsın karıştığımız yok…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt

Ülkede gence yapılan kaliteli bir yatırım var mı?

Okullar mı düzgün?

Gelecek kaygısı halledilmiş mi?

Bilmem kaç sene okuyup karın tokluğuna çalışmaya mecburiyet kaldırılmış mı?

Ne düşündüğünü ifade etti diye sabahın 5inde kapısının kırılarak ters kelepçe götürülmüyor mu artık?

Ülkede genç nüfusa ne vaat ediliyor da kalkıp ahraz ahraz sorunu pembik pembik tiktokta, bilgisayar oyununda buluyorsunuz? İşinize öylesi mi geliyor?

Bu yaptığınız, Cem Seymen, Özgür Demirtaş gibi tuzu kuruların sonuçsuz ve tepeden bakan laf ebeliğinden başka bir şey değildir. "Yazılım öğrenin" kertesinden safsatalarınızı kendinize saklayın.

Memlekette ağzını açan "abilik" taslıyor. Abiye değil fırsata ihtiyaç var, bırakın sonrasını gençler halletsin, halletmiyorsa da kendi seçimi, yetişkin insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Ülkede gence yapılan kaliteli bir yatırım var mı?

Okullar mı düzgün?

Gelecek kaygısı halledilmiş mi?

Bilmem kaç sene okuyup karın tokluğuna çalışmaya mecburiyet kaldırılmış mı?

Ne düşündüğünü ifade etti diye sabahın 5inde kapısının kırılarak ters kelepçe götürülmüyor mu artık?

Ülkede genç nüfusa ne vaat ediliyor da kalkıp ahraz ahraz sorunu pembik pembik tiktokta, bilgisayar oyununda buluyorsunuz? İşinize öylesi mi geliyor?

Bu yaptığınız, Cem Seymen, Özgür Demirtaş gibi tuzu kuruların sonuçsuz ve tepeden bakan laf ebeliğinden başka bir şey değildir. "Yazılım öğrenin" kertesinden safsatalarınızı kendinize saklayın.

Memlekette ağzını açan "abilik" taslıyor. Abiye değil fırsata ihtiyaç var, bırakın sonrasını gençler halletsin, halletmiyorsa da kendi seçimi, yetişkin insanlar.

Senin kafa iyi değil hocam, ben daha bişey yazmıyorum anlaşmamız mümkün değil 2'dir özgür demirtaş diyorsun, cem seymen diyorsun benim söylediğim şeyle alakası yok takip etmem onları. Ben belediye değilim devlet değilim, ne diye bana ağlıyorsun şu an onu almadım. Ben zaten yıllardır bunları söyleyen biriyim de konumuz bu değil sen olayı nerden nereye çektin :)) Konu direksiyon fırsatı, önerilmiş olan; tadını çıkarın ama abartmayın kendinize yatırım yapacak zaman bulun, senin söylediklerin de bunlar ahahahah ülke tımarhaneye dönmüş..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaerdurmus

Senin kafa iyi değil hocam, ben daha bişey yazmıyorum anlaşmamız mümkün değil 2'dir özgür demirtaş diyorsun, cem seymen diyorsun benim söylediğim şeyle alakası yok takip etmem onları. Ben belediye değilim devlet değilim, ne diye bana ağlıyorsun şu an onu almadım. Ben zaten yıllardır bunları söyleyen biriyim de konumuz bu değil sen olayı nerden nereye çektin :)) Konu direksiyon fırsatı, önerilmiş olan; tadını çıkarın ama abartmayın kendinize yatırım yapacak zaman bulun, senin söylediklerin de bunlar ahahahah ülke tımarhaneye dönmüş..

Alıntıları Göster

Direksiyon başlığında kendinizi geliştirin diyen adam ülke tımarhaneye dönmüş diyor adsfasgasdgas

La hadi kardeşim sen kendini geliştirmeye devam, çok ortalık yerde söyleme yine de bi gün 3 senedir iş arayan gencin birine denk gelirsin, tatsızlık çıkar, incinirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.