Şimdi Ara

Logitech G300/G300s sol tıklama tuşunun bozulması! Kronik sorunlu seri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech G300 sahibiydim. Sol tıklama tuşu çalışıyor ancak sürükleme yapılamıyor. Sanki parmağınızı çekmişsiniz gibi sadece tıklama yapıyor. Neyse garantiye yolladım. Birebir değiştirdiler ve G300s yollandı. G300s de yaklaşık 1.5 sene sonra aynı sorun meydana geldi. Fareyi hiç el değmeden streç kaplı bir şekilde kullanırım hep ve içine 1 gram toz bile girmedi, kutudan yeni çıkmış gibi pırıl pırıl. Hal böyleyken 2 cihazda da sol tıklama sorunu yaşamam bu cihazlarda kronik bir sorun olduğunu düşündürtdü. M185 var o da 2-3 yıl içinde aynı tıklama sorunuyla çöpe dönüştü ama pil ömrü muazzam aşırı kullanımda bile 5-6 ay gidiyordu.. Sadece tıklama ömrü kısa gibi logitech ürünlerinin..

Şimdi programlanabilir/makrolu başka bir markaya yönelmek istiyorum ama yazılımı logitech gibi güçlü olan bir mouse varsa tavsiye istiyorum. Bütçe maks 200 tl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 19 Haziran 2019; 0:0:29 >

• Doğrudur. İkinCİ G300'ümü eskitiyorum. Arada kafasına göre tekerlek kliki bozuluyor 2 çırpıyorum düzeliyor falan. Birde kullandığım çizim programları sebebiyle tekerler kliki çok lazım oluyor bana. Ne alacaz yahu.
  • Bendede gitti. Basılı tutmaya çalıştığımda seri bir şekilde aralıklı tıklama yapıyor. Bilinen bir sorun.

O kadar razer vs pahallı mouse kullandım. Bu mouse un dizaynını sevmiştim çok. Ana tuşların hemen yanındaki tuşlarıda kullanışlı buluyorum ve başka bir mouseta bu dizayn a rastlamadım.
    Sanırım bir tane daha alıcam. Eskiside yedek parça olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lemartes kullanıcısına yanıt
    Aynen oyunlarda çok yardımcı oluyor diğer mouse larda hep sol tarafa dizili tuşlar fonksiyonel değil. Bu mouse tasarımında yüksek dpi ve tıklama ömrü uzun olan bir ürüne ihtiyacımız var. G301s olsun bizim olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Haziran 2019; 23:56:48 >
  • 7 yıldır kullanıyorum ve bu süre zarfında yaklaşık 5 kere yenisini aldım ve hepsinde aynı sorun sol tık basmıyor işin kötü yanı bu kadar kötü olmasına rağmen çok alıştım mouse'a ve programına değiştiremiyorumda
  • ExtremTarz kullanıcısına yanıt
    Valla benim mouse can çekişiyor nasıl oldu bilmiyorum tam yeni sipariş geçecektim düzeldi mouse beni bırakma diyor sanki.. Bir havya siparişi verdim mouse yerine Switchlerin yerini değiştireceğim. Sende yenisini almak yerine o eskilerin switchlerini kullanabilirsin.

Sol üst tuşa da sol tıklama atadım. Sol tık yolda bırakırsa yine sol üstten devam edeceğim. Havya geldiğinde kesin çözüm olacak inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 8 Temmuz 2019; 3:49:32 >
  • Evde çekmecede bir adet sol tuşu bozuk g300s bendede var ahahah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse sol tıklama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 senedir kullanıyorum hiçbir sorunu yok teknosadan almıştım
  • 1.5 yılda ben de 1 kez değiştirdim. 2.deyim. ben de çok alıştım ve maalesef bendeki de teklemeye başladı sağ kliği

ne biçim üretimden geçiyor bunlar eski farelerde böyle bir sorun yoktu hep bu yok 1000 hz olsun yok input lagı düşük olsun diye farelere koyulmaya çalişilan ek saçma şeylerden bunlar oluyor bence
  • Acaba servisten kaç günde geldiler g300s ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.