Logitech g300 mouse aldım ışıkları yanıyor fakat bilgisayar mouseyi algılamıyor.Bütün usb deliklerine soktum pc restledim ama yinede çözüm bulamadım acill yardım beyler
alıcınız bozuk olabilir
sessizlerin_umudu
kullanıcısına yanıt
Diğer usb yerlerini kast ediyorsanız oralarda diğer parçalar sorunsuz çalışıyor.Sitesinden software ini indirdim sürücü yüklü değil diyor :S
JazzLe
kullanıcısına yanıt
alıcı diyorum usb demiyorum
sessizlerin_umudu
kullanıcısına yanıt
Dostum şimdi de bilgisayar mouse yi görüyor.Sürücüsü de yüklü fakat bilgisayar bu sürücüyü kabul etmiyor.Neden böyle yapıyor :S
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
alıcı diyorum usb demiyorum
G300 Kablolu bir mouse, alıcısı bulunmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: JazzLe
Dostum şimdi de bilgisayar mouse yi görüyor.Sürücüsü de yüklü fakat bilgisayar bu sürücüyü kabul etmiyor.Neden böyle yapıyor :S
Soruna gelecek olursak, işletim sisteminizi bilmiyorum o yüzden BURADAKİ siteden oyun yazılımını indirin. Yüklemeden önce bilgisayarı kapatın, farklı bir USB girişine bağlayın ve öyle açın. Windows 7 veya üstü bir işletim sistemi kullanıyorsanız otomatik olarak çalışması gerek mouse'un. Eğer çalışmıyor ise anakartınızın güncellemesini bulun ve yükleyin.
JB.Burak
kullanıcısına yanıt
Sürücü bulundu fakat yüklerken bir hata oluştu diyor.Dediklerininz hepsini yaptım fakat sonuç alamadım.Birde anakart güncellemesi yapıcam inş. sorunu çözer.