Şimdi Ara

Logitech g300 mouse acill yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech g300 mouse aldım ışıkları yanıyor fakat bilgisayar mouseyi algılamıyor.Bütün usb deliklerine soktum pc restledim ama yinede çözüm bulamadım acill yardım beyler

• alıcınız bozuk olabilir
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Diğer usb yerlerini kast ediyorsanız oralarda diğer parçalar sorunsuz çalışıyor.Sitesinden software ini indirdim sürücü yüklü değil diyor :S
  • JazzLe kullanıcısına yanıt
    alıcı diyorum usb demiyorum
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Dostum şimdi de bilgisayar mouse yi görüyor.Sürücüsü de yüklü fakat bilgisayar bu sürücüyü kabul etmiyor.Neden böyle yapıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

alıcı diyorum usb demiyorum

G300 Kablolu bir mouse, alıcısı bulunmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: JazzLe

Dostum şimdi de bilgisayar mouse yi görüyor.Sürücüsü de yüklü fakat bilgisayar bu sürücüyü kabul etmiyor.Neden böyle yapıyor :S

Soruna gelecek olursak, işletim sisteminizi bilmiyorum o yüzden BURADAKİ siteden oyun yazılımını indirin. Yüklemeden önce bilgisayarı kapatın, farklı bir USB girişine bağlayın ve öyle açın. Windows 7 veya üstü bir işletim sistemi kullanıyorsanız otomatik olarak çalışması gerek mouse'un. Eğer çalışmıyor ise anakartınızın güncellemesini bulun ve yükleyin.

• JB.Burak kullanıcısına yanıt
    Sürücü bulundu fakat yüklerken bir hata oluştu diyor.Dediklerininz hepsini yaptım fakat sonuç alamadım.Birde anakart güncellemesi yapıcam inş. sorunu çözer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    10 ay önce açıldı
    Mouse Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.