Şimdi Ara

Logitech G35 mi G930 mu ? Sebebleriyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amazon adlı siteden kulaklık almayı planlıyorum Logitech G35 ve G930 arasında kaldım sizin düşünceniz nedir ? Sebebleriyle cevaplarmısınız Logitech G35 ve G930 arasında amazondan alışveriş yapıcağım için 30 tl fark var sizce hangisini almalıyım oyun olaraktan CS:GO
    için düşünüyorum okuduğum yazılarda g35 te %20 bas fazla falan filan gibisinler şeyler duydum.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• Uzun süre g35 kullanan biri olarak iki kulaklığıda tavsiye etmem (Ses kalitesi açısından orta seviye kulaklık diyebiliriz ama kulaklık çok ağır hayatımda gördüğüm en ağır kulaklık diyebilirim) Cs:go gibi fps oyunu oynuyorsan yapacağın ilk iş kaliteli ses kartı almaktır paraya kıyıp 200-300 tl basacaksın o sana 4-5 sene gider (Onboard ses kartı ile bi yere gelemezsin) daha sonra ucuz yollu kulaklık bile alsan o sana g930 kadar kaliteli ses verecektir emin ol
  • Teşekkür ederim ama bu fiyatlara başka seçenek kulaklık bulamadım malesef o kadar kıyacak param yok yinede düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim sanırım G35 alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.