Merhaba arkadaşlar amazon adlı siteden kulaklık almayı planlıyorum Logitech G35 ve G930 arasında kaldım sizin düşünceniz nedir ? Sebebleriyle cevaplarmısınız Logitech G35 ve G930 arasında amazondan alışveriş yapıcağım için 30 tl fark var sizce hangisini almalıyım oyun olaraktan CS:GO için düşünüyorum okuduğum yazılarda g35 te %20 bas fazla falan filan gibisinler şeyler duydum.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Uzun süre g35 kullanan biri olarak iki kulaklığıda tavsiye etmem (Ses kalitesi açısından orta seviye kulaklık diyebiliriz ama kulaklık çok ağır hayatımda gördüğüm en ağır kulaklık diyebilirim) Cs:go gibi fps oyunu oynuyorsan yapacağın ilk iş kaliteli ses kartı almaktır paraya kıyıp 200-300 tl basacaksın o sana 4-5 sene gider (Onboard ses kartı ile bi yere gelemezsin) daha sonra ucuz yollu kulaklık bile alsan o sana g930 kadar kaliteli ses verecektir emin ol
Teşekkür ederim ama bu fiyatlara başka seçenek kulaklık bulamadım malesef o kadar kıyacak param yok yinede düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim sanırım G35 alıcam.