Creativ in Win 7 sorunları (üç kağıtları) sebebile creative den vazgeçip.Ses kartı + ANalog kulaklık yerine Yukarıdaki ses işlemcili dekoderli kulaklıklardan alamaya karar verdim.Kararımdan yeniden dönmeden önce...Bana hangisini almam gerektiği konusunda verin lütfen..
Bunlardan başka (razer gibi) öneri var isede yazınız arkadaşlar..10 gündür araştırıyorum işin içinden çıkamadım...
ben olsam 3.şıkkı elerdim 1 ve 2. şıklar arasında yoğunlaşırdım. ya da gözümü kapatır "ya şundadır ya bunda...."
sharkoon alırdım
yalnız şunu sorayım creative in win 7 driver ı var sanıyorum. çünkü ben de ilerde creative usb soundblaster ile sharkoon analog almayı düşünüyorum, ben de win 7 kullanıcısıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
sharkoon alırdım
yalnız şunu sorayım creative in win 7 driver ı var sanıyorum. çünkü ben de ilerde creative usb soundblaster ile sharkoon analog almayı düşünüyorum, ben de win 7 kullanıcısıyım.
KArdeş o konu muamma..Wİn 7 de daha iyi ses aldığını yada Win 7 de onboard dan beter ses çıktığını ölümüne savununanlar var.İnsan neye inanacağını şaşırıyor..Bİrde ses kartı satşları (ikinci el) patladı.Buda düşündürüyor insanı...
Sonuçda ben vazgeçdim ses kartından creative de inanılmaz bir antipati oluştu..
Bİde PS3 üm oluyor.Docederli kulaklık şart oldu..SAnırım Sharkoon X-tatic Dıjıtal son kararım olacak.