Şimdi Ara

Logitech G400 İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun vatan pcden aldim G400.
    Normal blr kutusu var ve yan tarafi bantlanmis acilmamasi icin satin alinmadan önce.Kutuyu acinca ilk garanti belgesi ve kullanma kilavuzu geliyor.Fakat içinde kullanimla ilgili bir bilgi yok diger logitech urunlerine yer verilmiş.Oyuncu faresi aldik içine insan bir kitapcik filan koyar dedim.
    Sonra elime son bir saydam poset icinde kitapcik cikti işte bunda gerekli bilgiler mevcuttu.
    3 yillik garanti suresi mevcut.Gelelim mouseye
    Farenin netteki fotolarindan buyuk oldugunu sanmis supheye dusmustum.Mouseyi elime aldigimda kalite hissettim.Gercekten kaliteli malzeme kullanilmiş.Duğmelerine basmak için efor sarfetmiyorsun çok rahat basiliyor.Fakat soldaki dugmelere basmak için elinizi hareket ettlrmeniz gerekiyor.Mousenin uzerinde 3adet tuş var ve tekerlek.Tekerlegin cevirme hissi normal farelerden biraz daha tirtikli.Cevirirken hissediyorsunuz o tirtigi.Çokta mukemmel bir tekerlek degil.Dpi arttirma ve azaltma ek olarak default dpi 800 ayarina tek tuşla donme tuşu bulunmakta.Tuslar kaliteli ve basmasi guzel.Mouse elime tam oturdu ve cok rahatti.Eski farem resmen iskenceymis.Bunlarin yaninda en sevdigim ozelligi altindaki o ustun kaymasini saglayan siyap yapilar.Masada bile cok rahat kayiyor.Eliniz hic yorulmuyor.Pad uzerinde ise cok fazla kayiyor kotu yunude var bunun tabi.Urun bence kaliteli.Tavsiye ederim.
    Artı ozellikleri:
    Rahat ergonomi
    Farenin super hizli kaymasini saglayan altliklar
    Eksiler:
    Tekerlek yapisi
    Sol taraftaki tuşlara basma zorlugu

Son olarak farenin fotolarinda cok sade gozukuyor fakat normalde mousenin gorunusu cok hoş.
    İncelemeyi telefonla yaptigim icin imla hatalari var.Klavye ingilizce.Resim cektim fakat mobilden eklemeyi bilmiyorum.Tesekkurler.

• Farenin güzelini almış ve güzel bir İnceleme yapmışsın.Teşekkürler.Almayı düşünüyordum,yorumundan sonra kararımı verdim.Alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msolmaz38 -- 2 Nisan 2012; 9:14:46 >
  • Angle snapping olan ve olmayan g400 ler var. Kutunun yan tarafindaki yuvarlak seffaf muhurlerin uzerinde siyah yazi ile logitech yazisi bulunanlar angle snapping ozelligi azaltilmis versiyondur. Bilgilerinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürlerde tek resim koymuşsun biraz daha ayrıntılı resimler koysaydın keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 30 Mart 2012; 9:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Angle snapping olan ve olmayan g400 ler var. Kutunun yan tarafindaki yuvarlak seffaf muhurlerin uzerinde siyah yazi ile logitech yazisi bulunanlar angle snapping ozelligi azaltilmis versiyondur. Bilgilerinize.

Angle Snapping nedir? iyi bir şey mi?
  • Hayırlı olsun güzel bir mouse gerçekten.
    O yandaki tuşlara zamanla alışırsınız. İlk başlarda zor gelebilir.
    Bu arada pad ile birlikte çok fazla kayıyor demişsiniz. Mouse padiniz kumaş değil sanırım. Ondan olabilir o kayma problemi.
    Onu da Sens. ve DPI ayarları ile halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yippeee

quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Angle snapping olan ve olmayan g400 ler var. Kutunun yan tarafindaki yuvarlak seffaf muhurlerin uzerinde siyah yazi ile logitech yazisi bulunanlar angle snapping ozelligi azaltilmis versiyondur. Bilgilerinize.

Angle Snapping nedir? iyi bir şey mi?

Su konuda yeterli bilgiyi bulabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57883009&p=1#58604443

• quote:

Orijinalden alıntı: msolmaz38

Farenin güzelini almış ve güzel bir İnceleme yapmışsın.Teşekkürler.Almayı düşünüyordum,yorumundan sonra kararımı verdim.Alıyorum.

G 400 ü media markta denedim elime oturmadı.G 500 , Rokkat kone , Razer Deathadder şu anda araştırdıklarım.Bunlardan birini alcam sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.