Şimdi Ara

Logitech G400s alinmistir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech g400s alindi arkadaslar.Bimeksten zor da olsa bulabildim.Vatanda vs kalmamis artik.Memnunum cunku hem ele tam oturuyor hemde extra tuslar sayesinde bazen isime yarayabiliyor.Dpi kismi sadece jet,helikopter surerken ise yariyor zaten 4000 dpi ye cikarinca mouse ucuyor kontrol etmek neredeyse imkansiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell.. -- 7 Aralık 2014; 13:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi mouse aim'i doğrudan etkiler. Klavyenin oyunculuğa hiçbir faydası yok. Bunun 10 liralık klavyeden 400+ liralık klavyelere kadar birçok model kullanmış biri olarak söylüyorum. Tabii bazı tuşları elinin altındaki makrolara ayarlayıp pratik avantaj sağlamak gibi küçük artıları olabilir ama tavsiyem G600 gibi bir mouse alıp tüm önemli butonları elinin altındaki tuşlara ayarlaman.
  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    Hocam yani soyle soyliyim klavyede ayarliyabilecegimiz(makro) ozellikleri iyi bir mouse da toplayabiliriz dimi ?

O zaman klavyemi hic mi degistirmeme gerek yok ? Cunku BF den baska oyun oynamam.LOL vs gibi oyunlar icin bence gaming klavyeler

• Hardwell.. kullanıcısına yanıt
    Aynen, ben Logitech G600 kullanıyorum mouse olarak. Üzerinde 15ten fazla tuş var, oyun sırasında ihtiyacım olan tüm tuşları ayarlayabiliyorum.

İyi klavye tabii ki konfor ve keyif açısından artı sağlar belki ama pratikte sıradan 10 liralık bir internet kafe klavyesinin yapamayıp 500 liralık LCD ekranlı klavyelerin yapabileceği bir şey yok. Eline otursun, çok küçük tuşları olmasın yeter. Mouse gibi hassasiyet gerektiren bir durumu yok, alt tarafı WASD, F, E, Space tuşlarına basıyoruz zaten.

Tabii oyun dışı olarak, bol yazı yazanlara mekanik klavye öneririm.
    Simdi hocam benim o kadar butcem yok.

Alabilecegim model en fazla G402.

Yada G500s de iyi gorunuyor.Hangisi benim isime yarar.Ve uzun gidecek bi urun istiyorum.Logitech bu konuda nasildir?Uzun yillar kullanabilir miyim ?

• Logitech iyi markadır, g500'ü iki sene kadar kullandım gayet iyi bir mouse. Herhangi bir arıza yaşamadım sahip olduğum logitec ürünlerinde. Diğer modeli bilmiyorum yeni çıkmış. Zaten mouse'larda önemli olan eline rahat oturması. Markası iyi olan gaming mouse'lar arasında hayal kırıklığı yaşayacağın bir ürün çıkmaz. Teşhir ürünü sergileyen bir elektronik mağazada dokunup rahatlığına bakarak alman daha iyi olur.
    Tamamdir hocam sagolasin

Bu arada videolarini izledim de smawla falan heli dusuruyosun yapma boyle seyler

• Hardwell.. kullanıcısına yanıt
    Ahah, Logitech'in gücü işte :)
  • klavyenin bi olayı yok paran çöpe gider,mouse da g400 kullanıyorum.onunda pek bir olayı yok.
  • Asynchronous kullanıcısına yanıt
    Hocam sende oldurdun her seyi ya

• Mouse al yeter. Düzgün bi mouse ile aimin bile artacaktır. Bazı 5 liralık mouselar var bırak aim almayı elime düzgünce oturtamıyorum bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aim nedir.Valla bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell..

Hocam aim nedir.Valla bilmiyorum.

Nisan alma yeteneğin diye açıklayayım. Mesela fps oyunlarında genelde kafadan vurursan en çok hasarı verirsin. Aim in ne kadar iyi olursa kafadan vurma ihtimalin de o kadar yüksek olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. Sadece ışık saçıyolar. Mouse aimi arttırır filan yalan dolan. Eline oturan kaliteli mouse işini görür. Ha gece oyun oynarken ışıklı klavye harika oluyor o ayrı.
  • mouse hiçbirşeyi değiştirmez. sadece eline uygun bir mous al yeter.

g600 falan onlar ani silah değiştirenler için senin elin klavyeye yatkınsa silahı aniden değiştirirsin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odunlu Ketçap

mouse hiçbirşeyi değiştirmez. sadece eline uygun bir mous al yeter.

g600 falan onlar ani silah değiştirenler için senin elin klavyeye yatkınsa silahı aniden değiştirirsin zaten.

klavye konusuna katılıyorumda mouse hiçbir şeyi değiştirmez biraz abartı olmuş.
  • eke2152 E kullanıcısına yanıt
    bence abartı değil. şimdi mause hız olayları var ben 15 tl lik casper mause kullanıyorum rahat ele uygun atlama sıkıntısı yok hassasiyeti oyundan açıyorum veya kısıyorum yani G600 ile aynı sadece tuşları yok :D
  • Mouse dpi yüksek olsun yeter. 1600-3200 arası iş görür. Oyunun içinden de hassasiyeti azaltırsın. Bu kadar. Klavye boş iş. Para tuzağı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.