Şimdi Ara

Logitech G430 Alınmaya Değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kulaklık almayı planlıyorum point blank , battlefield 3-4 , league of legends gibi oyunları oynuyorum şuanda Steelseries Siberia V2 Navi Edit. Ses kartlı kulaklığım mevcut ama eskidi süngerleri bayağı ezildi artık kulağımı acıtmaya başlatı . Aslında siberia'dan memnunum ancak daha rahat bi kulaklık almak istiyorum deri çok terletiyo yazın. Logitech G430'u gördüm oda 7.1 ses kalitesi veriyormuş biraz inceledim ses kartı felan varmış ama şunu sormak istiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim daha önceden Logitech G35 kullanmıştım ağırdı ve deri olduğu için oda terletme yapıyordu , sıkıyordu , müzik dinlerken oyun oynanmıyordu birinin sesi kısılıyordu vs. vs. G430 da G35 le aynımı ondada bu sorunlar varmı merak ediyorum . Kumaş olmasından dolayı terletme yapıcağını sanmıyorum daha hafif bi yapısı var gibi duruyor doğrumudur ? Almamı önerirmisiniz ? yada ne önerirsiniz ?

• valla bende g230 alip daha iyi bir ses karti alarak yoluma bakacagim.iyi bir ses karti alirsaniz daha iyi sesler alirsiniz.ses karti cok onemlidir.pcden gelen sesi isler kulakliga iletir.g430da dahili ses karti bulunur.ne kadar kaliteli tarstisilir ?

ben kesinlikle terletceginide sanmiyorum.Ayrica cok hafif oldugu soyleniyor.kulakligin kulaginizda oldugunu unutuyormussunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım bitane g430 mikrafonu açınca kulaklıktan cızırtı geliyo diye geri verdim servise gönderildi değişim yaparlarsa ürünü iade edip razer kraken 7.1 almayı planlıyorum . ben siberia v2 ses kartlı kullandığım için g430 beni pek tatmin etmedi inş değişim yaparlar ve iade ederim. Terletme olayına gelincede kulaklığı aldığım yerdeki adamla bayağı bi konuştum yani ben 7-8 saatten fazla kullandığım için adam en kral terletmez dedikleri kulaklık bile olsa terletir kardeşim dedi okadar uzun kullanımlarda illa sıkıntı yaratabilir bağ ağrısı vs. her kulaklık böyledir dedi . Hafifliğe gelince evet ürün cidden hafif g35 gibi kafanızda bi ağırlık yapmıyor yormuyor sizi ama ses konusu beni tatmin etmedi açıkcası 90db g35 ve g930 da aynı şekilde istedigim kalitede ses vermiyor g35 de kullanmıştım oda beni pek tatmin etmemişti siberia v2 bu konuda cidden çok iyi . Razer kraken 7.1 'i de çok önerdiler siberia v2 dende iyidir dediler onu almayı planlıyorum.

• Tam olarak sizi tatmin etmeyen neydi acaba? Kulaklıktan parazit gelmesi dışında?
  • Ses kalitesi . Siberia kadar kaliteli ses alamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupposE V

Ses kalitesi . Siberia kadar kaliteli ses alamadım .

Dostum benim siberia da bozuldu kraken almayı düşünüyorum alınca ilk izlenimlerini yazabilirmisin buraya siberia ile kıyaslayıp ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 13 Temmuz 2014; 11:46:56 >
  • Tabiki hocam alınca buraya kraken 7.1 hakkında görüşlerimi yazarım.
  • quote:

Tabiki hocam alınca buraya kraken 7.1 hakkında görüşlerimi yazarım.

Hocam aldınızmı kraken i ben siberia v2 frostblue almayı planlıyorum.

Razerle siberia v2 kıyaslarsanız hangisinin ses kalitesi daha iyi geldi size ?
  • quote:

Aldım bitane g430 mikrafonu açınca kulaklıktan cızırtı geliyo diye geri verdim servise gönderildi değişim yaparlarsa ürünü iade edip razer kraken 7.1 almayı planlıyorum . ben siberia v2 ses kartlı kullandığım için g430 beni pek tatmin etmedi inş değişim yaparlar ve iade ederim. Terletme olayına gelincede kulaklığı aldığım yerdeki adamla bayağı bi konuştum yani ben 7-8 saatten fazla kullandığım için adam en kral terletmez dedikleri kulaklık bile olsa terletir kardeşim dedi okadar uzun kullanımlarda illa sıkıntı yaratabilir bağ ağrısı vs. her kulaklık böyledir dedi . Hafifliğe gelince evet ürün cidden hafif g35 gibi kafanızda bi ağırlık yapmıyor yormuyor sizi ama ses konusu beni tatmin etmedi açıkcası 90db g35 ve g930 da aynı şekilde istedigim kalitede ses vermiyor g35 de kullanmıştım oda beni pek tatmin etmemişti siberia v2 bu konuda cidden çok iyi . Razer kraken 7.1 'i de çok önerdiler siberia v2 dende iyidir dediler onu almayı planlıyorum.

Hocam g430 ile pb deneyımın oldumu olduysa bassı kac yaptın

• KillerPrince kullanıcısına yanıt
    Kraken 7.1 'i aldım siberia frost'u ezer geçer siberia yanından geçemez çok kaliteli sesi ve mikrafonu var 7.1 kanalların hepinin konumunu vs. ayarlıyabiliyorsunuz gerçekten çok kaliteli her oyundada güzel ses veriyor genelde fps oynuyorum o yüzden çok güzel ses aldım point blank olsn bf4 olsn çok kaliteli ses kasabiliyorsunuz.
  • bass'ı 5-6 yaptım galiba fazla açarsam patlamasın sorun olmasın diye g35le aynı kalitede ses veriyo ben zaten g35'i sevmemiştim g430'uda yetersiz buldm o yüzden kraken 7.1 aldım şuan çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupposE V -- 6 Ağustos 2014; 20:08:53 >
  • Nereden aldınız hocam razer'ı?

Siberia v2 arasındaki fark çok mu gerçekten?ben ikisi arasında kaldım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGermanEngineer_99 -- 6 Ağustos 2014; 21:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bass'ı 5-6 yaptım galiba fazla açarsam patlamasın sorun olmasın diye g35le aynı kalitede ses veriyo ben zaten g35'i sevmemiştim g430'uda yetersiz buldm o yüzden kraken 7.1 aldım şuan çok memnunum

Bass oyun zevkımı bitirdı resmen -5 falan yaptım ben tiz full

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siberia v2 ses kartli vardi bende arasinda dağlar kadar fark var diyebilirim . Kraken 7.1 çok daha güzel ses kalitesi sunuyo .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.