Şimdi Ara

Logitech G430 Sağ kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb ses kartı ile takılınca sağ kulaklıktan ses gelmiyor genel bir sorun ama çözümü yok ?

• Kardeşim aynı sorun bendede var aldığım günden beri arıyorum çözümünü.4 nisanda cuma günü aldığım yere geri gönderdim ses kartındaysa problem çözeriz tüm kulaklık arızalıysa yenisi göndeririz dediler şuan onlarda bugün aradım bilgi almak için bizim yaptıgımız testlerde düzgün çalışıyor kulaklık sağ taraftan ses geliyor dediler ben usb ile takınca gelmiyor dedim zaten onu test ettik dediler surround geliyormu falan diye sordum düzgün dediler belki bişeyi varda biz bilmiyoruz :(

Edit: :D :D :D kardeşim çözüm o kadar kolaymış ki :D of gülmekten ölüyorum ya tek yapman gereken jakları usb ye tam sokmak hani biraz kalıyo ya dışarda daha girmez sanıyosun full içeri sokuluyor bilgisayar jakına soktuğun gibi tıpkı :D sonra ses geliyormuş ulan diyorum benim pc demi sorun acaba denemediğim şey kalmamıştıhttp://forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Headsets/G430-Right-Ear-has-no-sound/td-p/1328079 çözüm 2.cevapta burda umarım sendede işe yarar

Not:Konu güncel lütfen inanıyorum ki bu ürünü alacak ve almış olan çoğu arkadaşımız bu saçma sorunu yaşayacak veya yaşamaktadır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanovky -- 6 Nisan 2015; 17:08:11 >

• Kardesim oyle yapinca ses kalitesini sonuna kadar alamiyosun dikkat et surround da calismas ben sorunu format atarak ve windows 7 64 biti yukleyerek cozdum artik sorunsuz calisiyo sonuna kadarsa surround calisiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 25 Nisan 2015; 22:14:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanovky

Kardeşim aynı sorun bendede var aldığım günden beri arıyorum çözümünü.4 nisanda cuma günü aldığım yere geri gönderdim ses kartındaysa problem çözeriz tüm kulaklık arızalıysa yenisi göndeririz dediler şuan onlarda bugün aradım bilgi almak için bizim yaptıgımız testlerde düzgün çalışıyor kulaklık sağ taraftan ses geliyor dediler ben usb ile takınca gelmiyor dedim zaten onu test ettik dediler surround geliyormu falan diye sordum düzgün dediler belki bişeyi varda biz bilmiyoruz :(

Edit: :D :D :D kardeşim çözüm o kadar kolaymış ki :D of gülmekten ölüyorum ya tek yapman gereken jakları usb ye tam sokmak hani biraz kalıyo ya dışarda daha girmez sanıyosun full içeri sokuluyor bilgisayar jakına soktuğun gibi tıpkı :D sonra ses geliyormuş ulan diyorum benim pc demi sorun acaba denemediğim şey kalmamıştıhttp://forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Headsets/G430-Right-Ear-has-no-sound/td-p/1328079 çözüm 2.cevapta burda umarım sendede işe yarar

Not:Konu güncel lütfen inanıyorum ki bu ürünü alacak ve almış olan çoğu arkadaşımız bu saçma sorunu yaşayacak veya yaşamaktadır :D

olum sinirden usb aparatını kıracaktım lan niye gelmiyo ses diye çok sağolasın

• oguzhanovky O kullanıcısına yanıt
    Sen varya kralsın hocam ya kırılcak diye zorlamıyordum harbidende oldu tamamen ittirince
  • bendede buaralar youtube da vidyo izliyorum müzik dinliyorum sonra oyuna girediğimde oyun sesi gelmiyor ve pc yi yeniden başlatmak gerekiyor sorun ne anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.