Şimdi Ara

LOGİTECH G433 PS4 SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün internet üzerinden logitech g433 kulaklığı aldım fakat ps4 cihazıma ne koldan bağladıysam nede usb üzerinden bağlayıp cihaza tanıttıysam bir türlü yüksek ses alamadım.İnanılmaz düşük volumede bir ses var.
    Aynı kulaklığı apple air tabletım ve pc de denedim gümbür gümbür ses veriyor anlamadım gitti bu alet neden ps4 te böyle verimsiz çalışıyor?
    Eşime verdim müzik dinliyor su an mest olmuş durumda ses onun telefonda pc sınde tavan yapıyor o derece kaliteli güzel bir kulaklık bende kedinin ciğere baktıgı gibi bakıyorum çünklü ps4 te inanılmaz düşük volumede kulaklık.
    İnternetten bakmadıgı yer kalmadı logitech neden böyle bişe yapar bunu neden düşünememiş böyle üst düzey bir kulaklıkta böyle düşük sound benmi birşeyi eksik yapıyorum.
    Tüm ayarları fullda oldugu halde cidden üzücü bir durumdayım yardımcı olabilecek olan arkadaş varsa ona bir güzellik yapacağım söz veriyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 9 Mayıs 2018; 23:20:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.