Şimdi Ara

Logitech G5 (:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Logitech g5 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşların veya bilgi sahibi olanlar bilgilerini esirgemesinler
    Bu ürünle ilgili;fiyat,kullanım,memnuniyet,serisi (logitech g5 v2 gibi )
    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim ...

Razer Deathadder ile de ilgili bilgiler verirseniz mutlu olurum...

Not:Call of Duty 2-4 oyuncusuyum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker -- 29 Eylül 2008; 20:09:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lucker

Merhaba arkadaşlar !
    Logitech g5 almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşların veya bilgi sahibi olanlar bilgilerini esirgemesinler
    Bu ürünle ilgili;fiyat,kullanım,memnuniyet,serisi (logitech g5 v2 gibi )
    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim ...

Razer Deathadder ile de ilgili bilgiler verirseniz mutlu olurum...

Not:Call of Duty 2-4 oyuncusuyum...

Kim sokuyor sizin aklınıza şu logitech mouseları anlamıyorum al cok süper al akarsın auto-aim gelir dünyanın en iyi mouseu G5'dir(!)

Karşılaştırdıgınız mouselarda yani DeathAdder ve G5 pehh tabi ki G5 alın siz ideozan cyber ninja tüm zımbırtılar deathadderdan iyi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 29 Eylül 2008; 22:37:57 >

• Valla biraderim iyi mi dedin kötü mü dedin :D anlamış değilim.
    Bana tavsiyelerini söyler misin yeterki kızma razer alayım :D
    Tavsiyeye göre alacağım iyi düzeyde oyuncu olduğum ve her çeşit silah kullana bildiğim için iyi bir fare arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucker -- 30 Eylül 2008; 10:49:11 >
  • darkswordman arkadaş deathaddern temsilcisi falan sanırım
  • Bende Razer Copperhead var çok memnunum. Üst modeli olan DeathAdder'i de tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucker

Valla biraderim iyi mi dedin kötü mü dedin :D anlamış değilim.
    Bana tavsiyelerini söyler misin yeterki kızma razer alayım :D
    Tavsiyeye göre alacağım iyi düzeyde oyuncu olduğum ve her çeşit silah kullana bildiğim için iyi bir fare arıyorum

O Arkadaş biraz sorunlu bakma sen ona.G5 de deathadderde kullanmadım fakat popülerlik açısından ikiside eşit.Ülkemizde G5 kullananların sayısı deathadder den fazladır bile.Bence G5 almalısın.
  • Darkswordsman de cidden bi sorun var adam deathadder almazsan öldürcek gibi yazıyo. Anladık deathadder iyi ama diğer mouselarıda yabana atıyosun. Sanırım bütün mouseları kullandında böyle yorumlar yapabiliyosun zaten razerların ömürleri logiteche göre kısa adam almışken uzun ömürlü kaliteli bişey alsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Logitech G930
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deathadder ne ya 130 ytl vericem sadece 3 dpi seçebilecem.ergonomisi iyi olabilir ama onun gibi ele oturan birçok mouse var mesela microsoft 3.0 gibi mouse 42 ytl iken 130 ytl deathaddere vermek saçma ötesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Deathadder ne ya 130 ytl vericem sadece 3 dpi seçebilecem.ergonomisi iyi olabilir ama onun gibi ele oturan birçok mouse var mesela microsoft 3.0 gibi mouse 42 ytl iken 130 ytl deathaddere vermek saçma ötesi.

İşte sizin sorununuzda orda profosyonellik yok size daha bunu dün yazdım

''Ya arkadaşım ne alakası var DPİ'ın zaten pro bir oyuncu sadece belli bir winodws sens mouseped sens mouse sens ve game sens de oynar bunlar hep aynı olmalıdır yoksa onun AİM'i olamaz... oyuncular içinde 800dpi onerirlir zaten neden degiştirsin ki siz DeathAdder iyi olan yanı Ergonomisidir ondaki ergonomi diger mouselarda yoktur ele tam oturuyor bundadanda dünyanın en iyi mousedur teknoloji onemli degildir zaten dedigim gibi 800dpi yeter ve yüksek sens her zaman kotudur ''

• Tamam microsoft 3.0 da 9000fps yani 800dpi a yakın işte.42 ytl fiyatı ne gerek var o zaman deathadder e 800dpi lık ele oturan birsürü mouse var fiyatı 50 yi geçmeyen...
  • 3 yıl belki daha fazladır Logitech g5 V1 kullanıyorum, hala çok memnunum. Okulda da bilgisayar kullandığım için bugün gittim bir de V2 modelini aldım, birini orda birini evde kullanacam. Kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim, ancak diğer ürünleri de en azından eline oturma açısından denersen iyi edersin.
  • En iyi kullandığınız mouse en iyi mousetur elinize hangi mouse daha iyi oturuyorsa onu alın
  • ehhiste ye %100 katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.