Şimdi Ara

Logitech G500 için Mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında belirttiğim gibi Logitech G500 mouseum için gamepad almayı düşünüyorum. Konuyu açmadan önce biraz araştırma yaptım ve Razer Goliathus Speed Edition mousepad aklıma yattı ama yine de tavsiye almak istiyorum.
    Not: Cod, Max Payne, CS gibi oyunları sıklıkla oynuyorum. Zaman zaman Age of Empires gibi strateji oyunları da oynarım.
    1) Razer Goliathus Speed Edition ile Razer Goliathus Fragged Speed Edition arasında ne fark var ve hangisini tavsiye edersiniz? (Fiyat olarak çok yakınlar)
    2) Boyut olarak medium sizce yeterli olur mu?
    3) Farklı marka ve model tavsiyesi olan varsa önerilere açığım. Bütçe olarak da en fazla 80TL diyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim...

• mousepad konusunda steelseries'den vazgeçme derim
  • Model tavsiyesi var mı peki?
  • Kalınlığına göre SteelSeries QCK modelleri alınabilir

ince istiyorsan

QCK(320x270x2) veya QCK+(450x400x2)

kalın istiyorsan

QCK mass(320x285x6) veya QCK+ Heavy(450x400x6)

ben SS QCK(320x270x2) alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 25 Haziran 2014; 16:37:10 >
  • @Amplificator;
    Sen bu tavsiye ettiğin mousepadleri kullandın mı? Eğer öyleyse kullanımı hakkında bilgi verebilir misin?

Arkadaşlar koskoca forumda başka tavsiyesi olan yok mu? Nerede bu oyun sever forum ahalisi???
  • SKYBRAVE S kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım fakat 1 haftaya elime geçecek bilgi veririm,

internette bir sürü incelemeler mevcut zaten SS QCK modeli kendini dünyaya kanıtlamış, profesyonel oyuncuların kullandığı bir mousepad içinde şüphe olmasın, forumda da bir sürü inceleme mevcut 50 lirayı gözden çıkardıysan al gitsin pişman olmazsın

baktığım incelemelerde tüm kullanıcılar şaşırdığını söylüyor, mouse üzerine konduğu an çok rahat kayıyormuş, eskiden mouse kullanmıyormuşuz falan diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 26 Haziran 2014; 15:37:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.