Şimdi Ara

Logitech G500 Lazer Mouse Sorunu HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, 2 yıllık faremde lazer sorunu yaşamaktayım. fareyi sağa sola hareket ettirdiğim zaman kendi kendine yukarıya doğru tırmanıyor :D bunun dışında yukarı aşağı hareket ettirdiğimde bir sorun yok. benim açımdan onarılabilecek bir noktası varmı yoksa direk servisemi yollayim? (garantisi bitti)

• Braveee B kullanıcısına yanıt
    yeni mouse :D

62 TL - EVEREST GX8 USB SCREAM 10 TUŞLU OYUN MOUSE
  • 85 tl ye aldım o fareyi ne yeni faresi :)
  • Türkçe müşteri destek hattını arayıp durum ile ilgili görüşün bence. Garantisi bittiyse bile servise yollamadan önce Logitech ile görüşün bazı farelerde 2 yıl Türkiye garantisinin dışında 3.yıl Logitech kendi garanti hizmetini veriyor. Sizden farenin altındaki numaraları isteyeceklerdir. Belki onlar aracılığıyla değişim gibi şeyler yapabilirler böyle olaylar yaşanmış yeni fare gönderilen kişilerin başlıkları var forumlarda. Yoksa bile kendi başınıza onarılacak birşey olduğunu sanmıyorum telefon ile çözemezseniz bile yapabilecekleriniz hakkında telefondaki müşteri temsilcisi sizi bilgilendirecektir buradan ne söylesek yanlış olur fareniz serviste yapılıp gelebilir de alıcı ödemeli kargoyla size geri de gönderilebilir. En iyisi telefon ile öğrenmek haftaiçi.
  • telefon numarasını biliyorsan verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveee

telefon numarasını biliyorsan verebilirmisin?

Google güzeldir :)
    00800 44 882 5862
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    aslında bu numarayı kendi sitesinde gördümde senden başka bi numara verebilmeni bekledim olmadı :D bu numaradan korktum başı 0800 ile başlayınca.. çok yazmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braveee

aslında bu numarayı kendi sitesinde gördümde senden başka bi numara verebilmeni bekledim olmadı :D bu numaradan korktum başı 0800 ile başlayınca.. çok yazmasın

Ücretsiz mi veya ücretli ise ne kadar bilemiyorum fakat çözüm üretme ihtimallerinin yüksek olduğu bir gerçek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.