merhabalar, 2 yıllık faremde lazer sorunu yaşamaktayım. fareyi sağa sola hareket ettirdiğim zaman kendi kendine yukarıya doğru tırmanıyor :D bunun dışında yukarı aşağı hareket ettirdiğimde bir sorun yok. benim açımdan onarılabilecek bir noktası varmı yoksa direk servisemi yollayim? (garantisi bitti)
Türkçe müşteri destek hattını arayıp durum ile ilgili görüşün bence. Garantisi bittiyse bile servise yollamadan önce Logitech ile görüşün bazı farelerde 2 yıl Türkiye garantisinin dışında 3.yıl Logitech kendi garanti hizmetini veriyor. Sizden farenin altındaki numaraları isteyeceklerdir. Belki onlar aracılığıyla değişim gibi şeyler yapabilirler böyle olaylar yaşanmış yeni fare gönderilen kişilerin başlıkları var forumlarda. Yoksa bile kendi başınıza onarılacak birşey olduğunu sanmıyorum telefon ile çözemezseniz bile yapabilecekleriniz hakkında telefondaki müşteri temsilcisi sizi bilgilendirecektir buradan ne söylesek yanlış olur fareniz serviste yapılıp gelebilir de alıcı ödemeli kargoyla size geri de gönderilebilir. En iyisi telefon ile öğrenmek haftaiçi.
telefon numarasını biliyorsan verebilirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: Braveee
telefon numarasını biliyorsan verebilirmisin?
Google güzeldir :) 00800 44 882 5862
Silence34S
kullanıcısına yanıt
aslında bu numarayı kendi sitesinde gördümde senden başka bi numara verebilmeni bekledim olmadı :D bu numaradan korktum başı 0800 ile başlayınca.. çok yazmasın
aslında bu numarayı kendi sitesinde gördümde senden başka bi numara verebilmeni bekledim olmadı :D bu numaradan korktum başı 0800 ile başlayınca.. çok yazmasın
Ücretsiz mi veya ücretli ise ne kadar bilemiyorum fakat çözüm üretme ihtimallerinin yüksek olduğu bir gerçek :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme