Şimdi Ara

Logitech g500 mü Razer Deathadder mi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok kararsız kaldım arkadaslar sizce hangisini almalıyım nedeniyle birlikte görüşlerinizi yazarsanız seinirim. simdiden teskkurler..

• Hangi oyunları oynadığına bağlı. CS tarzı oyun oynuyorsan DA yeterli olabilir. Ama her türlü oyun ve günlük kullanım açısından G500 tavsiye ederim. G500 ün deavantajı biraz ağır olması. DA ise daha sade ve hafiftir.
  • Ayni karasizliga bende kapilip G500 aldiydim pisman oldum

G500 teknik acidan DA V2 den iyi ama DA V2 nin driver sens yazilimlari cok gelismis sadece CS oynayan biriysen DA V2 oneririm.
  • Ben Deathadder kullanıyorum ve çok da memnunum daha önce logitech kullanıyordum genelde mouse olarak ama Razer Tam bir oyuncu mouse'u bence seçim yaparken bunlarıda dikakte alın. Elinize oturma konusunda Deathadder kadar güzel bir mouse'a rastlamadım daha hoş Mamba var ama o da dünya para
  • fps tarzı oyunlar oynuyorum ama cs oynamıyorum online olarak wolf team point blank vs.. ayrıca mausu grafik tasarım programlarındada kullanıcam heralde g500 daha iyibi terch olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHATE

fps tarzı oyunlar oynuyorum ama cs oynamıyorum online olarak wolf team point blank vs.. ayrıca mausu grafik tasarım programlarındada kullanıcam heralde g500 daha iyibi terch olucak
    Mouse teknık ayarlar yonunden g50 ustun mesela daha detaylı HZ DPI acceleratıon ayarı mevcut

DA V2 dede ayrıntılı sens ayarları mevcut o yondende DA V2 ustun

sen hangı yone daha ıhtıyac duyuyorsan onu tercıh et derım.
  • Hangisini alsan gozun digerinde kalir o yuzden sana yakin gelenini al. Aralarinda oyle ahim sahim bir fark yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bır aydır deathadder kullanıyorum ama hıc memnun degılım..bugun g500 aldım bakalım deneyecegız..
  • Konu tarihine bakılırsa arkadaş 3-5 mouse değiştirmiştir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifeto

valla bır aydır deathadder kullanıyorum ama hıc memnun degılım..bugun g500 aldım bakalım deneyecegız..

İzlenimlerin neler ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.