Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G500s Satın Al 7 Kasım 2018 11:36 1 1 Logitech G500s Kutusunda sıfırdan farksız adana içi elden teslim...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 195 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G500s LED MONİTÖR Asus MX239H 23" 5ms Full HD Led Monitör Samsung 840 Evo 120GB ssd
exorcist33 kullanıcısına yanıt garanti süresi dolmuş ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G500s LED MONİTÖR Asus MX239H 23" 5ms Full HD Led Monitör Samsung 840 Evo 120GB ssd
quote:Orijinalden alıntı: bylevengaranti süresi dolmuşüstad kusura bakma o ihtiyacı giderdim. yazmadım sana yazamadım unuttum galiba forumdan başka bir arkadaştan aldım zamanını çaldım kusuruma bakma lütfen.
exorcist33 kullanıcısına yanıt Sorun yok kardeşim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G500s LED MONİTÖR Asus MX239H 23" 5ms Full HD Led Monitör Samsung 840 Evo 120GB ssd