Bildirim
Logitech G502 mi Razer mamba tournament edition mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
G502'nin scrollu problemli değil de, bazı insanlar yapısını beğenmiyor. Metalimsi, iri bir scrollu var. Ayrıca bazı insanlar scroll'a tıklamayı sert buluyor. Ben kullanıyorum ve memnunum. Scroll başta biraz sert geliyor ama alışıyorsun. Özellikle sürtünmesiz serbest scroll olayı bence özellikle bir şeyler okurken faydalı oluyor.
Ben doğal olarak G502'yi tavsiye ederim, her açıdan memnunum. -
Cevap için teşekkürler hocam. -
mambanin da sensoru sıkıntılı. deathadder oneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G502 almaya karar verdim cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. -
g502 kullanıyorum, evet scroll tıkı biraz sert geliyor başta ama alışıyorsun. Sonsuz scroll özelliği ve g tuşuyla makro atayabileceğin 10 tuşa sahip oluyorsun, ayarlanabilir ağırlık merkezi özelliği başta saçma gelebilir ama ayarlayıp ağırlıkları eline göre tutturduğunda anlıyorsun değerini :). Güzel mousedır pişman olmazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 26 Nisan 2017; 10:10:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X