Şimdi Ara

Logitech G633 Gaming Headset - 829 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle hocam, bir de dediğiniz ağırlık olayları var. Mouseyi 5200 DPI'da ve bileğimi sadece 3-4cm hareket ettirerek kullanıyorum, elim hiç oynamıyor.
    G502'ye alıştıktan sonra başka ürünlere geçmek zor geliyor. Diğer tuşlarda herhangi bir sorun yok sadece tekerlek arasıra zor basıyor veya çift basıyor.
    Şu virüs olayları olmasa Aliexpress'ten yedek tekerlek alıp kendim tamirini yapardım ama o da sıkıntı önümüzdeki bir kaç ay.
  • vay be 120ye almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G933 modeline sahibim. Bu modelden tek farkı wireless ile çalışması. Almayı düşünen için kendi yorumlarımı yapayım. Ses kalitesi anlamında çok güzel. Kulaklığın kulağı kapsayan kısımları deri değil o yüzden terleme ve ağrı yapmıyor. Sol arka kısmında ses açma kapama için kullandıkları kaydırmalı düğme çok hassas bu yüzden ses ayarlarken ses seviyesini 10un katlarında tutma gibi bir özelliğiniz varsa biraz zor oluyor tutturmak
  • BENDE TİREKSİYON SETİ SANDIM
  • Stok bitmiş.
  • valla g430 kullanmış birisi olarak ve g930 test etmiş biri olarak güzel mi evet kaliteli mi evet ama iki gün sonra bir yeri kırılan sırf marka ve janjanlı diye bu paralı vermek mantıklı gelmiyor. oyun için rampage lunatic aldım. cs pubg fps ne var mükemmel derece ses kasılıyor ses kalitesi iyi sayılır müziklerde başarılı titreşimli uzun kablolu hoş bi kulaklık kablosuz olarak bluedio t monitor aldım o da bluetooth olarak çok başarılı bir dolar bu kadar değilken ikisinin bana maliyeti 200 küsür varsın şimdi 300-350 olsun biri pc ye sürekli takılır diğer kablosuz olarak hem hafif hem hoş aletler böyle değerlendirirseniz daha iyi bir de şunu düşünün günlük ne kadar vakit geçiyorsanız ona göre ürün alın boşuna paralarınızı markalara heba etmeyin
  • G633 de ses sorunu yaşayan gaming software indirip kullansın. Yeni çıkan yazılımda sorunlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.