Şimdi Ara

Logitech G7 ye en yakın mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 3 yıldır kullandığım Logitech G7 cordless laser mouse bi anda bozuldu.
    Bozuldu dediğim pc'ye takınca win7 mouse diye algılıyor. Setpoint algılamıyor. İmleç hareket etmiyor. Düşürmedim ya da herhangi bi darbe uygulamadan kendiğiliğinden görmemeye başladı.

Çok seviyordum yaa.. :(

neyse G7 yerine ne kullanabilirim önerisi olan?
    Autocad ve oyun için ele oturan bi mouse istiyorum.

• ben microsoft sidewinder kulanıyorum 2 senedir ve çok memlunum gerçekten aşagıdakı linkten incelyebilirsin.
    https://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=100
  • Microsoft'un Sidewinder, Logitech'in G9x farelerini kullandım ve şuan G9x'i kullanıyorum.networmz arkadaşımızın önerdiği fareyi kesinlikle almamanızı tavsiye ederim.Nedeni ise uzun süreli kullanımlarda elinizi özürlü gibi bırakabiliyor.Yani dışarda gezerken sanki eliniz fareyi tutuyor gibi geziyorsunuz ve inanın farketmiyorsunuz.Ben ise ailemin demesiyle ve bir kaç fotoğrafımda farkettim bunu.Sidewinder ergonomisi sizi rahatsız ediceğini düşünüyorum.

Logitech G9x'e gelirsek; 2.5 yıl sidewinder kullandım.G9x'i aldığımda ise elime biraz garip geldi.Fakat alıştım şuan inanın süper bir fare.Farenin kişileştirebilirliği mükemmel birşey.Tekerleğini ister serbest birşekilde isterse tırtıklı birşekilde döndürmeyi sağlıyor.En sevdiğim özelliği diyebilirim farenin.Onlarca dökümanı tırtıklı birşekilde aşağı yukarı çekmek zor olsa gerek.Birde lazer performansına gelirsek.Kesinlikle Sidewinderden daha iyi ve daha fazla hassiyet sağlıyor.Çünkü g9x 5700 dpi, sidewinder ise 2000 dpi.Birde sidewinderi plastik mousepadlerde kullanamazsınız.G9x'i ise hem bez hemde plastik mousepadlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Eğer G9x bana fazle gelir diyorsanız.Logitech'in G7'ye benzeyen G5'i yada g500 almanızı tavsiye edirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 16 Haziran 2010; 11:08:20 >

• copperhead kullanıyorum bozulmadanda yenı bır fare dusunmuyorum ama herdaım fırsat oldukca fare denıyorum
    g9x elıme cok ıyı oturan bı fare sızın elınıze nasıl oturur bılmıyorum ama ben elıme aldıgımda g9x ı hersey benım kontrolumde gıbı hıssettım
    copperhead bozuldugunda alacagım fare g9x olacak
    deneme fırsatınız varsa g9 yada g9x ın ergonomısını ınceleyın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.