Şimdi Ara

Logitech G700 99,91 tl Gaming Mouse (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
9
Favori
32.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işte bir gariplik var bence. Bu mouselarda %70 indirim yapmak? Ha ben G500 kullanıyorum 3.5 yıldır. Öneririm ama alacak olsam G700 alırdım.

*Yalnız çok ilginç. Yazın başında 100 liraya aldığım G105 150 lira iken G19'daki fiyata bakar mısınız? G19'un 500 liradan 150 liraya düşmesi cidden ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 13 Ocak 2014; 19:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chamurpeace

Dayanamadım G19'uda ekledim siparişime :)

g510 kullanıyorum ama gönlüm g19 da değer mi ki :)
  • g700 aldım umarım çift sorunu oluşturmaz. Kablosuz olduğu için tercihim bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: university

quote:

g510 kullanıyorum ama gönlüm g19 da değer mi ki :)

Günde en az 1 - 2 saat oyuna vakit ayırıyorum G15 kullanıyorum ( 6 yıl ) ve hayatımda en fazla bana dayanan klavye bu oldu halada bi sorunu yok. ( aman bozulmasın. ) G19'a değermi dersen tereddütsüz pişman olmazsın.

2 sene öncede Hepsiburada.com'dan G930 almıştım 220 tl'ye. Hiç umut etmiyordum yollamalarını ama geldi. Kaçırmayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamurpeace -- 13 Ocak 2014; 19:35:35 >
  • Valla arkadaşlar kronik mi değil mi bilmiyorum ama benim aldığım iki tanesinde üst üste bu sorun çıktı, ayrıca benden başka bu sorundan müzdarip olanlar da biliyorum.
    Ancak ben 2011'de 155 liraya %25 indirimle almıştım, şu anda her yerde 200 civarına satılırken bu fiyat mükemmel.
    Son olarak keyifle de kullandığımı söyleyebilirim.
  • g19 ve g510 yanıyor yanıyor. Mouseları alamadım macte çalışmıyormuş :(
  • 700 un S serisi cıkmıs bu modeli almaya değer mi arkadaslar? birde fiyat bulamadım hiçbir yerde g700 piyasa fiyatı
  • g700 aldım bende kabloyla uğrasmak istemiyorum.Aslında oyuncu mauseleri kablolu olur ama benim mekan cok karısık :) her hata teknosa bimeks vatan filan ne varsa gezerim daha gecen gün vatanda 270 tl idi bu fiyata kacmaz girip bakabilirsiniz.Alacakken vazgecmiştim :)
  • beyler bu sitede 3200 dpi olarak gösteriyor g700 ü

Ben 5700 dpi biliyordum iki çeşidimi var bunun
  • Logitechlerin kronik/geleneksel problemlerindendir. Biri çift tıklama, diğeri scroll. Garantisi iyi; hakkını yemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Bu işte bir gariplik var bence. Bu mouselarda %70 indirim yapmak? Ha ben G500 kullanıyorum 3.5 yıldır. Öneririm ama alacak olsam G700 alırdım.

*Yalnız çok ilginç. Yazın başında 100 liraya aldığım G105 150 lira iken G19'daki fiyata bakar mısınız? G19'un 500 liradan 150 liraya düşmesi cidden ilginç.

Klavye fiyatları gerçekten bomba.
  • beyler yanlız dikkat edin teşhir ürünler olmasın. g510u görünce elim cüzdana gitti ama bulunabilecek mağazalarda bursa göremeyince internetten almaktan çekindim. teknosa olayı gibi olabilir
  • hocam aynı fiyatlarla teknosa teşhir ürünlerini satıyor 99 liraya geçen g510 aldım bende teknosadan şimdi de g500 siparişi ettim de acaba g700'e mi çevirsem kullanıcı yorumları on numara olur
  • g700 özelliklerinde 3200dpi diyor öyle bir mouse si varmı logitechin yoksa yanlış mı yazılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz23

g700 özelliklerinde 3200dpi diyor öyle bir mouse si varmı logitechin yoksa yanlış mı yazılmış

bende 5000 küsür diye biliyorum hocam,,,acaba arada bir model falan mıdır bu,,,
    yoksa en eski seri falan mı,,,

cıldırcam ödeme kısmında bekliyorum,,emin olamadım teshir midir,,, vs vs diye
  • quote:

fiyatlara baktım 600 küsür
    aldığınız ürünün linkini paylaşabilirmisiniz
  • g19 stok bitmiş arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

beyler yanlız dikkat edin teşhir ürünler olmasın. g510u görünce elim cüzdana gitti ama bulunabilecek mağazalarda bursa göremeyince internetten almaktan çekindim. teknosa olayı gibi olabilir

teşhir nasıl oluyor kardeşbiraz açarmısın .Sonuçta kullanıldığı anlaşılmaz mı kutusunda bant filan oluyor bunlarınsökülmüş olsa anlaşılır heralde.Öyle bişey gelirse ne yapmak lazım
  • walla fiyatlar bomba daha yeni g100 almasaydım hemen bi tane g500 kapardım :)
  • kendimi tutamadım bende aldım g 700 en ucuz 200 tl falan bu fiyata kacmaz dedım gecen haftada g330 aldım kendımı tutamayıp memnun kalmadım gerı verdım teknosaya ınsallah bu boyle olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.