Şimdi Ara

Logitech G700 99,91 tl Gaming Mouse (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
9
Favori
32.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G400 nasil alinirmi deathadder var 3500 biraz buyuk geliyo iyimidir bnm icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki bitti yoksa alırdım ben ihtiyaç da yok :)
  • Arkadaşlar hoparlörlerde de indirim var, es geçmeyin. Özellikle ihtiyacı olanlar :http://www.bimeks.com.tr/urun/115608/logitech-z205-usb-notebook-hoparlor-984-000129-.aspx, notebook için harika bir cihaz bence.
    Allah razı olsun hocam sayende, g500 ve g510 bir de bu hoparlörü aldım. g700 kalsa onu alacaktım ama kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhequel

G400 nasil alinirmi deathadder var 3500 biraz buyuk geliyo iyimidir bnm icin

üstteki videoaya bak bitmeden karar ver :)
  • Konuyu açan arkadaşar teşekkürler, bitane g500 kaptım.
  • Logitek battı da haberimiz mi yok acaba?
  • Logitech Z 506 , Z906 ve ya Z623'te olsa bu indirim harika olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Logitek battı da haberimiz mi yok acaba?

Aynen ben de öyle düşünüyorum hocam :), ya battı ya da büyük çapta yenilik ve yeni ürünler getirecek. Her yerde indirim var ama bu fiyatlara kaçmazdı. Ürünler sorunsuzsa tadından yenmeyecek ve yılın ilk fırsatı olacak benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Konuyu açan arkadaşar teşekkürler, bitane g500 kaptım.

kardeş bende g500 ü cok beğendim ele cuk oturuyor ama g700 3 aydır bekliyordum fırsat olsa diye.G500 de içimde ukte olarak kalmadı değil :D
  • Tüh hiçbiri kalmamış. :(
  • g400 çaktım bir tane, güzel fiyat, teşekkür ediyorum haber veren arkadaşa

• http://www.bimeks.com.tr/urun/125117/logitech-g600-mmo-gaming-mouse-siyah.aspx

g600 mouse hala indirimde almak isteyen kaçırmasın. ben tipi hoşuma gitmediği için almadım ve kablosuz olduğu için g700 aldım.

edit: mantık hatası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersiny699 -- 13 Ocak 2014; 21:18:23 >
  • Çok teşekkür ediyorum. Bir G700 bir de G510 aldım.
  • Gene bitmiş.G400 alınır mı yanına G510 nasıl olur acaba..
  • g510 kaptım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizden ricam var..İlk defa buraya konu açtım ucuza bişeyler kapabildiyseniz mutlu oldum kendim gibi..Ricam şu ki 3 yıllık kız arkadaşımdan ayrılma arefesindeyim dua edinde işler yoluna girsin ayrılmayayım tek isteğim bu..Biraz garip bi istek oldu ama kiminin parası kiminin duası demişler :)

• G500 Almıştım 3 ay önce fiyatın bu kadar düşecegini bilsem g700 alırdım g500 bende çift tıklama olayı olmadı henüz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.