G700 tekrar stokta. Haber veren arkadaşa teşekkürler aldım bir tane. İnşallah her şey gönlünce olur..
kalpsiz23K
kullanıcısına yanıt
başlık için teşekkürler.,
durumuna üzüldüm hocam,
umarım en kısa sürede işler yoluna girer
quote:
Orijinalden alıntı: kalpsiz23
Beyler sizden ricam var..İlk defa buraya konu açtım ucuza bişeyler kapabildiyseniz mutlu oldum kendim gibi..Ricam şu ki 3 yıllık kız arkadaşımdan ayrılma arefesindeyim dua edinde işler yoluna girsin ayrılmayayım tek isteğim bu..Biraz garip bi istek oldu ama kiminin parası kiminin duası demişler :)
Allah ayırmasın hocam. 3 yıl az bir süre degil. Merak etmeyin çok ciddi bir konu degilse 1 hafta sürmez :)
Arkadaşlar G500 alıcaklara 60 Liradan verebilirim ben teknosadan almıştım.
kalpsiz23K
kullanıcısına yanıt
Hocam Allah razı olsun öncelikle haber verdiğin için. ikinci olarak bende 3,5 yıllık ilişkimden ayrıldım yıllar önce şimdi diyorum ki iyiki bitmiş. Yani çok üzme kendini herşeyin hayırlısı olur bunu unutma. Yinede Allah hayırlısıysa sana nasip etsin :)
g700 stoğa girdi alamayan varsa saldırsın :) iyi dilekler için arkadaslara tesekkür ederim insallah barısırım ama durum zor.Evlenmeyi planlarken herşeyim alt üst oldu :(
g700 tekrar stoklarda kapın gençler :)
g700 tekrar stoklarda kapın gençler :)
g700 yine stokta kaçıran ağlar :D
G700'den bende aldım 1 tane. Teşekkürler.
Ohh tam alıyordum limit yok dedi kartlarım :) Sevindim :)
g700 sömürülmeyi bekliyor, saldırın koçlar
Ulan laptop kullanıyorum G510 aldırdınız bana
Neyse G700 ve G510 kaptık,akşam akşam hiç iyi olmadı 206 tl ama,neyse..
quote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlp
kaçtı kaçtıııııııııııııııııı g700
kardes saldır :)
g700 solaklar için uyumlu değil sanırım yoksa kaçırmazdım bu fiyata g19 un linki yok sanırım bitti değil mi ?
g700 yine bitti :D
Fiyat yanlıştı galiba.
logitech g9x indirime girmiş miydi acaba ?
kampanya yapsalar da ondan da alsam bi tane dursun lazım olur :)
G700'ü nasıl kaçırdım ona yanıyorum.
Logitech'lerde birçok modelde çift tıklama sorunu oluşuyor. MX1000, VX Nano, VX Revolution, Performance MX kullandım; hepsinde oldu.
Garanti prosesi de şu şekilde; gönderiyorsunuz, sorun yok bunda denip geri gönderiliyor; telefon açıp fırça atıyorsunuz ve görebilmeleri için 18 punto karakter ile yazılmış sorunu anlatan bir kağıt ile tekrar gönderiyorsunuz; yenisi geliyor.