Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mouse g700 den bile daha hafif hocam, aynen m.gokmen'in de dediği gibi alışırsınız. Benim ellerim de çok büyük sayılmaz g700 ve s elim için yaratılmıştı resmen :)
  • Tamamdır o zaman siparişimi veriyorum :) Teşekkür ediyorum cevaplarınız için
  • Sonunda g700s ime kavuştum. ancak bir sorum var. pili çıkarıp kablo ile bağladıgımda kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor. mouse full özellik çalısmaya devam ediyor. bu işik ne anlama
    geliyor acaba?
  • mstyvz91 M kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Pili cikartmayin anlamina geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :) pilsiz kullanmak istediğimiz de bir sıkıntı yaratır mı peki o ışık? yani ben pilsiz haldeyken daha hafif olduğu için bazı durumlarda o şekilde kullanmak istiyorum mesela :)
  • Bu arada G700s için kendimce bir kutu açılış videosu yaptım. Biraz zayıf oldu ama buyrun :)

https://www.youtube.com/watch?v=C_k3-qi7J-0
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

teşekkür ederim :) pilsiz kullanmak istediğimiz de bir sıkıntı yaratır mı peki o ışık? yani ben pilsiz haldeyken daha hafif olduğu için bazı durumlarda o şekilde kullanmak istiyorum mesela :)

Bir sorun olmaz. Ama mouse zaten hafif. Dengesizlesir o kadar hafifken bence. Pilli agirligi ideal. Siz bilirsiniz tabi yine de. Inceleme icin tesekkurler bakicam. Vakit buldugumda ilk mesaja eklerim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamamdır. çok teşekkür ederim cevaplar için :) süper olur hocam kolay gelsin.
  • Selamlar herkese. Sabah sabah G700 & G700S inceleme ve yorumlarınızı okuduktan sonra olay budur dedim ve G700S siparişimi verdim. Paylaşılan bu güzel bilgiler için herkese teşekkürler.
  • jokerbumerang kullanıcısına yanıt
    a.s. hocam, İşinize yaradığını görmek bile benim için mutluluk iyi günlerde kullanın ;)
  • iyi akşamlar hocam, ben şu an laptopımda g300 kullanıyorum ve kablolu mouse istemiyorum artık ve g700s ile g602 arasında kalmıştım ki önceki mesajlarda g700s önermişsiniz fakat aynı fiyat aralığında farklı bir model/marka gaming mouse öneriniz var mı acaba kablosuz olmak şartı ile. Teşekkürler :)
  • deniz1993 D kullanıcısına yanıt
    iyi geceler dostum, g700s en iyi kablosuz seçiminiz. Multilerde g502 nin kablolu oluşundan dolayı avantaj sağladığını düşünecek olursak g602 gibi g700s e performans olarak yaklaşamayan bir mouse u seçmek hata olur. Kısacası kablosuz da kesin kararlıysanız g700s en iyisi ;)
  • dediğiniz gibi g700s alacağım sanırım önümüzdeki hafta güvenebileceğim ucuz bi site var mıdır acaba tavsiye edebileceğiniz?
  • deniz1993 D kullanıcısına yanıt
    en güzel mouse fiyatları genel de bu novabazar da oluyor. daha iyisini ararsanız belki bulabilirsiniz ancak şuan ki en güzel fiyat bu ;)

http://www.novabazar.com/LOGITECH-G700S-WLSS-GMNG-MOUSE-910-003423_245218.html#0
  • Uzun süredir takipteyim, yararlı inceleme olmuş teşekkür ederiz. Zaman sıkıntım yok beklemedeyim 150TL altına indiğinde alacağım. Kampanya olursa başlık altında paylaşaalım lütfen.
  • Rica ederim, 150 tl altına anlık kampanyalarda düşebilir onun dışında pek sanmıyorum yakın bir tarihte o fiyatlara ineceğini, marka başlığında rakibi yok çünkü henüz. Denk gelirsem mutlaka bilginiz olur ;)
  • Bu gün bende Logitech G700s aldım daha PC ye bağlamak kısmet olmadı fakat yazılanlara baktığım kadarı ile bu mause çok üst seviye kullanıcılar için galiba , düşündümde bana çok çok fazla . Ciddi ciddi iyade etmeyi düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 31 Temmuz 2014; 3:08:14 >
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    yok artık :) gayet te tam sana göre, güle güle kullan.
    Valla baktım baktım benim anlıyacağım bir olay kesinlikle değil. Allah daha çok hak edenlere nasip etsin inşallah. Yorumları ,incelemeleri okuduktan sonra kutusunu bile açmadan bu gün Gold 'a götürüp iade ettim.
  • Ben de gecen hafta g700s satin aldim. Fakat elime bir turlu oturmuyor. Masada kullanmadigim icin olabilir diye dusunuyorum. Masada kullanmak icin bir mouse pad e ihtiyacim var. Bu mouse'a uygun mouse pad onermeniz mumkun mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.