Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • G700s için 2700 mah şarj edilir pil kullansak bir sıkıntı çıkarmı bu piller ile kullanan varmı bugün almaya gideceğim de bu mouse.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sıkıntı olmaz. Bende şarjlı pillerle kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dünden beri faremde sorunlar yaşıyorum. Logitech gaming açıkken tarayıcıda sol tık yapabiliyorum ama başka uygulama yada oyuna geçiş yapamıyorum mouse ile sol tık çalışmıyor örnek olarak: Opera kullanıyorum şuan altda spotify açık ve spotifye sol tıkla geçiş yapamıyorum o uygulamada sol tık kesinlikle çalışmıyor. ctrl+alt+del yapıp esc ile iptal ediyorum tekrardan ilk sol tık yaptığım uygulamada çalııyor sonraki uygulamalarda oyunlarda çalışmıyor sol tıkım. Logitech gaming kapatıyorum uygulamasını bu sefer butun uygulamalarda çalışyor fakat bazen basmadığım halde farklı düğmeler algılıyor tarayıcıda geri kısayoluna basıyor yada salakça tıklamalar yapıyor vs. yazılımını silip tekrar yükledim çare olmadı. Farenin üzerine sıvı birşey dökülmedi dediğim gibi durduk yere sıradan bir günde kullanırken olmaya başladı her şey. Cidden çok sinir bozucu bir durum bunu nasıl aşabilirim çıldırmadan önce yardımlarınızı bekliyorum

• Vatan Bilgisayar'dan aldım dün ancak bana göre değil.

Toplamda 1 saat kullandım, orjinal kutusu, tüm aparatları vs. duruyor. 180 TL'den kargo ücretsiz satıyorum.
  • G700 efsane bir mouse gerçekten, ilk çıktığı yıldan beri kullanıyorum taş gibi ama tek bir sorunu var gerçi logitech mouseların çoğunda oluyor ve çok can sıkıcı çift tıklama sorunu arkadaşlar. mouseun içerisindeki tıklamayı sağlayan parça eskiyor ve siz tek tıklamaya niyetlenirken çift tıklayabiliyor, kötü bişey. 1-2 ay anca bu şekilde dayandıktan sonra çöpe atacaktım ki şu videoya denk geldim ve videodakileri uyguladım mouse yeni gibi oldu. bu problemi olanlar kesinlikle atmasın mouse u hala kurtarılabilir durumda.

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    Alt pcb ile üst pcb yi ayırma işini beceremediğim için bir tane g700 yedek parça olarak kenarda bekliyor. Lehim sökme işini bir türlü beceremiyorum. Bende farklı olarak pcb leri birbirinden ayırmadan havyayı yandan sokarak switchi değiştiriyorum. Şu anki g700s in switclerini 3 kere değiştirdim.
  • allah allah yandan oluyormu öyle çok ilginç denemek aklıma gelmedi. aslında elinde o bakır telden olunca lehimi sökmesi çok kolay oluyor o olmaz imkansız gibi bişey. ben onu direk o lehimlerin üstüne tuttum bastım lehim pastasını üstünede verdim havyayı ne var ne yok çekti. neyse bu mouselar altın gibi ben üstüne 2 mouse aldım alışamadım bu g700 lerin tutumu falan çok güzel. g700s in bataryası ne kadar gidiyor?
  •  << Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>

bende şundan vardı aynısı, aslında mouse için değil ama o metal kısmı çekince önerilen switchlerin aynısı oluyor şekil şemal aynı. başta çok sertti basımı falan ama şimdi bayağı yumuşadı normal gibi şuan
    Hocam zor olsada oluyor. Sıkıntı tabandaki iki vida, onlarıda havya ile ısıtıp çekip aldım, tabi ısıtınca yuvalar bozuldu. Tabandaki iki vidayı takmadan kullanıyorum. G700 le g700s arasında pil performans farkı yok, benim kullanımımla ikiside 3 - 4 günde pilini bitiriyor.

Zamanında aliexpressten switch almıştım, switchler bitinceye ya da mouse tamamen ölünceye kadar g700s i tamir edip edip kullanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla şu mouse tan tek şikayet ettiğim şey pil ömrü. bazı modeller var 1-2 ay gidiyor keşke öyle olsaydı neyse.. o şekilde kullanırsan zor ölür o mouse :) yani o switchler sorun çıkarıyor bi tek onlarda yani çok uzun sürüyor. merak ettiğim neden 3 kere değiştirdin 3 kere mi bozuldu? o kadar bozulduysa nasıl oldu diye düşünüyorum :)
    Hocam üzerinde gelen orjinal switchler bile max 2 yıl dayanmıştı. Aliexpressten aldıklarım ise üzerinde ne yazarsa yazsın (10m, 20m, 50m) bana 1 yıl dayanıyor. Anlayacağın her sene switch değiştiriyorum.

• şaka gibi :) bunların switchlerde mi problem var, diğer mouse markalarında hiç böyle şeyler duymadım. neyse yinede en büyük problemi bu olsun sıkıntı değil okadar.
    Hocam bende de bir sıkıntı olabilir. Ellerim küçük birde mouse u geriden kavrıyorum, tıklamak için parmaklarım çok arkada kalıyor. Bu yüzden switchler çabuk deforme oluyor olabilir. A4 techin x7 serisi max 1 yıl dayanıyordu bana .

• haydaaa işe bak :D şirketler seni mouse tester olarak işe almalı :)
  • Vay be hala bu G700s'i kullanıyorum taş gibi =) Acaba yeni mousa geçsem çok yeni nesiller beni şaşırtır mı ? Bu mouse sanki hala çok iyi =))

• g700s artık piyasada yok sanırım bunun gibi 13 progranlanabilen tuşu olan kablosuz başka mouse önerirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.