Şimdi Ara

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
23.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

arkadaslar 2 haftadır g700s kullanıyorum ama su pil olayını bir turlu anlayamadım , ben mi yanlış birsey yapiyorum bilmiyorum.

mesela mouse un pili tam bitiyor ,pc acıkken kabloyu takiyorum yandaki ledler tek tek sırayla yanıp sonuyor , bu sarj oldugu anlamına geliyor , bu sekilde pil doluyor. tam dolduktan sonra biraz kablosuz kullanıyorum pili cok az kullanıyorum , sonra kabloyu tekrar takıyorum ve pc yi kapatıyorum , pc kapalıyken ledler yine tek tek sırayla yanıp sonuyor , sabaha bi kalkıyorum normalde mantıken tam dolu olması gereken pil tamamen bitmis oluyor , acaba pc kapalıyken sarj olmuyormu ?

bende yeni aldım, gece takılı unutmuşum büyük ihtimal boşalıyor böyle sabah kalktığımda şarjı yoktu çünkü. birde şarj azken devamlı takılıyor mouse, niye böyle

• Technics kullanıcısına yanıt
    eyw hocam çözdüm olayı , dediginiz gibi pc kapalıyken usb ye güc gelmiyormus , bende msi z97 gaming 7 anakart var onun super charger diye bi ozelligi var , anakarttaki bir usb portu pc kapalıyken de guc veriyor

<< Logitech G700 & G700S Kablosuz Gaming Mouse İncelemesi 5700-8200 DPI >>

bu parcadan aldım , super charger yukledim pc kapalıykende mouse sarj oluyor , simdi super oldu.

• güc iletişim için yeterli gelmediği için ;)
  • yasinadin kullanıcısına yanıt
    bende de gaming 5 var, msi ın anakartları muhteşem gerçektende, o aparata ihtiyacınız bile yoktu, şöyle ki, kasanızın ön tarafında usb portu varsa onun kasa kablolarını o usb portuna takıp, sonrasında kasa üzerinde ki ön usb portlarından şarj edebilirdiniz mouse unuzu. Super charger güzel bir özellik ancak dikkat etmeniz gereken, o açıkken veri transferi yapamıyorsunuz o portlar üzerinden. yani telefonu takıp backup falan alamazsınız ;) Mouse ta şahane iyi oyunlar diyelim o zaman.
    umarım öyledir sorun falan yoktur amazon'dan aldım birde uğraşırım yoksa baya birde kullanmadığımız zaman mouse'i kapatmaya gerek var mı? ve bu güç modlarında ne farkediyor, devamlı normal gaming modunda kalsa olur mu mesla

edit : full şarjda da oluyor ya hatta mouse'i geçtim pc donuyor nedense, donduğu sırada logitech programında "Please move or power on your mouse" yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ekim 2015; 12:16:10 >
  • full şarjda g700 veya herangi bir Logitech mouse u donmaz, donuyor ise pcnin donanımsal veya yazılımsal veya mouseun arızası vardır. Düşük güce alır kapatılmadığında kendisini mouse. Ancak sensor düşük güçte de olsa çalışacağı için kapatmak daha sağlıklı elbette. Gaming modunda kullabilirsiniz sürekli elbette ;)
    aynen hocam , yanlız benim kasanın üzerindeki usb çıkışları arızalıydı mecbur aldım :) hem boyle daha iyi oldu kasa arkasından baglıyorum ortada kablo durmamıs oluyor.
  • g700s almayı dusunen arakadaslara da sunları soyleyebilirim,

simdiye kadar bir cok mouse denedim, kullandım , g700s kadar guzelini gormedim , butun tuslara elim hemen gidiyor , mouse a alısmam 1 - 2 gun surdu , kablosuz performansı muhtesem , kabloludan farkı yok , malzeme kalitesi cok iyi,

mmo bile oynamayı dusunuyorsanız bu mouse u tercih edin derim , razer naga , logitech g600 gibi mouse ların sol tarafında ki 12 tus rahat kullanılamıyor , kesinlikle oyun anında yanlıs basıyorsunuz , g700s deki butun tuslara rahatca basıyorsunuz karıstırmanız imkansız.orta scroll tusunun direk basılma hissi ile saga sola yatırarak basma hissi cok farklı yani scroll clik yaparken scroll la saga sola yanlıslikla basmanız cok zor , daha once kullandıgım bazı mouselarda bu problemi yasamıstım, orta scroll tusunna basıodum yanlıslıkla saga yada sola click de devreye giriyordu.

almayı dusunen varsa hic dusunmesin sonuna kadar tavsiye ederim.
  • Ben şimdi g502 kablolu kullanıyorum, bundan önce ki mouse um g700s idi. Mouse umdan memnunum ancak g4 ve g5 tuşlarını mumla arıyorum hala.
  • Merhabalar. Bu mouse un sol el için üretilmiş modeli var mı? ya da css - cs:Go türü oyunlar için sol el için üretilmiş bu ayarda mouse önerebilir misiniz?
    Not: şu an kullandığım mouse zowie am modeli
    Selam, Uzun zamandır w.less araştırıyorum ve tam sonuca varamadım. 4 metre mesafeden kullanabileceğim hassas ve kopma yaşamayacagim en iyi mouse bumudur. Ekstra tuşa ihtiyacım yok koltuk üzerinden ss qck ped kullanıyorum hafif bir mouse arıyorum elimde 2500 mh duracell piller var bu arada sıkıntı olurmu. Bu arada su an logi 520 set kullanıyorum ve genel olarak memnun olsamda gecikmeler oluyor buda can sıkıcı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palakash P kullanıcısına yanıt
    G602 kullanabilirsin. Çok hafif olmasa da tek lityum pille, minimum ağırlıkta sıkıntı yaratmayacaktır.
  • Bende bugün aldım g700s i. Yalnız şöyle bir sorunum var : Sadece oyun profilinde iken çift click özelliği tuşlara atanıyor normal bilgisayar kullanırken bu makroyu nasıl atayabiliriz ?
  • Resimdeki yorumda yeşil ile işaretlediğim bölümde yazan durumla karşılaşan başka birisi var mı acaba?

Ben böyle bir olayla ne karşılaştım ne duydum ancak G700s almayı düşünürken yorumlara bakayım dedim. Bu durum kafamı karıştırdı. Eğer frekans 1000Hz/s ayarlarında olmayacaksa wireless gaming mouse aldığımızdan ne anlayalım? Karşılaşan ya da bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

• Aldığıma binbir pişmanım. Hafif bir orta düğme üzerine düşse hemen bozuluyor o düğme. Bir kere değiştirdiler yeni gelen gene bozuldu. Halıya düşüyor kardeşim bu nedir hayır dandik parça kullandılar desem bu Logitechin en üst düzeydeki faresi şuan. Anlamadım gitti. Garanti de bitti kaldım öyle. Orta tuş çalışıyo ama bir klik sesine hasret kaldım. Böyle kullanmak da çok sinir bozucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbrave

Resimdeki yorumda yeşil ile işaretlediğim bölümde yazan durumla karşılaşan başka birisi var mı acaba?

Ben böyle bir olayla ne karşılaştım ne duydum ancak G700s almayı düşünürken yorumlara bakayım dedim. Bu durum kafamı karıştırdı. Eğer frekans 1000Hz/s ayarlarında olmayacaksa wireless gaming mouse aldığımızdan ne anlayalım? Karşılaşan ya da bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

Ürünü dün itibariyle aldım.
    Bilgisayarımın işlemcisi Core i5 480M. En üstten en alta kadar tüm ayarları tek tek denedim, bilgisayarımın performansı ile ilgili hiç bir değişiklik olmadı. Yani bilgisayarım eski olmasına rağmen aktarım hızından dolayı bilgisayarı kasması gibi bir olay yaşamadım.
    Ele oturuşu kesinlikle 10 üzerinden 10.
    Malzeme kalitesi çok üst düzey ve kendini hissettiriyor. Sol-Sağ kenarlarda hafif püzürlü, terletmediği halde elde iyi duran kaymayan bir malzeme ile kaplanmış.
    Üst tarafı ise daha farklı bir kaplama yapılmış. Parmaklar rahat hareket ediyor, ter yapmıyor. (Eski Gigabyte farem ile kıyaslandığında çok daha az terletti)
    Parmaklarınızın ağırlığını tuşlara bıraktığınız zaman kaymıyor ve siz istemediğiniz sürece tıklamıyor. Bu önemli bir konu, sürekli parmakları gergin tutmak gerekmiyor. Birçok üründe parmaklarınızı bıraktığınız zaman tıklar ve sürekli parmaklarınız - bileğiniz gergin halde durur, ağrı ve yorgunluğa neden olur.
    Hem solda, hem üstteki G tuşları şekil olarak birbirinden farklı. Parmağınızı attığınız an hangi tuş olduğunu seçebiliyorsunuz.
    Başparmak altındaki tuşlar resimde görülüp de tahmin edilenden çok daha kullanışlı.
    Ancak sol click yanındaki 3 tuşun en altındaki tuş eli küçük olanlar için kullanışsız. Ben de %100 oranında faydalanıyorum diyemem. Diğer ikisinde sorun yok.
    4 yönlü scroll çok kullanışlı. İki modlu olması da ayrıca artı.
    Kutudan çıkardığımda %30 şarjı vardı. 1000 Hz - 1250 DPI ve tam oyun modunda 9 saat sonra pil %10 kaldı uyarısı gördüm. Yani basit bir hesapla 40 saatlik bir pil ömründen bahsedebiliriz. 2 saat 3 saat diyen arkadaşlar pillerini değiştirsinler. Hikaye anlatmasınlar. Eneloop Panasonic markasının ürününüdür. Self Discharge (pilin kullanılmadığı zamanda bitme) düzeyi en düşük ürünlerden birisidir.
    Pil %10 olduktan sonra kabloyu taktım ve bu üründeki kendi gördüğüm tek sorun ile karşılaştım. Kablosu gerçekten çok sert ve hareket kabiliyetinizi azaltıyor. Ancak 30 TL ile 2 pil ve 1 şarj aleti alınarak bu sorun da kökten çözülmüş olur. Rechargeable 2700 mAh piller bile artık 6 saatte oluyor. Geceden tak, sabaha tamamdır.
    Kısacası verdiğim parayı son damlasına kadar hak ediyor, ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Tuş sayısı ve profil atamaları sayesinde özellikle benim gibi MMO oyuncuları için ilk sıralarda tercih edilebilecek bir ürün. Tabi ki kablosuz bir mouse arıyorsanız.

• arkadaşlar selam,

bu mouse macbookta parallels üzerinden windowsta kullanan oldu mu hiç?
    tuş atamalarında sorun yaşar mıyım? ona göre alacağım.
    şimdiden teşekkürler.
  • Bir önceki faremkablolu Microsoft Habu idi, Lakin bir süre sonra kablodan dolayı sorun verdi, bende kablosuz G700 aldım... 200-240TL civarı idi o zamanlar... 5-6 yıl kullandım. Gayet şahane bir fare. Tek sıkıntısı 5 yılın sonunda sol tuşun basma sorunuydu, Videoları izleyip temizlik ve tamirini yaptım 3 ay daha iş gördü, sonra sorun tekrarladı hayliyle...

Gayet uzun dayandı diyebilirim, zaten bilmem kaç milyon tıklama garantisini geçtiğine kesinlikle eminim :)

Yukarıda belirtildiği gibi, şarj kablosu çok fleks bir yapıda olmadığından, kablosuz kullanımdan sonra, kablolu kullanıma geçiş ergonomi açısından biraz sıkıntı yaşatabiliyor. Lakin çözümü güçlü bir pil...
  • bende de g700s var arada bir donma takılma yaşıyorum mouse imlecini ekranda gezdiriyorum 1 saniyelik sabit kalıyor ? arkadaşlar bu mouse la ilgili böyle sorunlar duydunuzmu hiç ? sebebi ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.