Şimdi Ara

Logitech g700 mouse sol tuşu arada tutarsızlık yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1,5 senedir severek kullandıgım g700 farem 2 haftadır falan tutarsızlık yapmaya başladı. Dosya tasırken dosyayı yarı yolda bırakıyor falan bazen tıklamıyor duyarsızlastı gibi birşey sol tuş. sizce nedeni nedir? forumda Logitech yetkilisi var ise yada böyle bir sorun yaşayan oldu ise nasıl cözdügünü anlatırsa sevinirim. bu arada Logitech müşteri hizmetleri numarasını arayamıyorum malum yıl olmus 2015 sabit ev hattından aranacak bir numara koydukları için arayamadım. mail yolu ile ulaşmaya çalıstım lakin 5 gündür geriye dönen olmadı sizce nasıl ulasabilirim musteri hizmetlerine illa sabit hatmı bulmam gerekiyor şimdi benim?

iyi forumlar.

• Meşhur switch sorunu ortaya çıkmış. Henüz 2 yılını doldurmadıysa logitech direkt yardımcı olmaz. Siz en iyisi penta ile iletişime geçin, onlar yardımcı olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Meşhur switch sorunu ortaya çıkmış. Henüz 2 yılını doldurmadıysa logitech direkt yardımcı olmaz. Siz en iyisi penta ile iletişime geçin, onlar yardımcı olacaktır.

cevap için teşekkürler. BU meşhur sorun tam olarak nedir peki kronik bir sorunmu yani bu?
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Evet kronik bir sorun. Zaman içinde özellikle sol switch çok kullanıldığı için görevini yapamaz hale geliyor. Garantisi olduğu sürece sorun yok servis switch değişimi yapıyor. Asıl sıkıntı garantisi bitince başlıyor. Youtubeda double click problem fix diye arattırırsanız bir kaç farklı çözüm yöntemi olduğunu görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NAsıl oluyor yaa 20milyon tık diyor özelliklerinde. ben daha 5milyon tık yapmadım bile bunda hemende sorun oldu. dur bakalım görüseyim ben penta ile ne diyecekler. teşekkürler.
  • Hocam denemekten birsey olmaz. Tuşların altını açıp süpürgeye çekip temizler misin? Aynı sorunu başka mouse de yaşadım sorunum çözülmüştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.