Şimdi Ara

Logitech G700s vs. Logitech G500s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: girmiyor

Kullanmadım tahmini görüşümü içerir.

G700s Sol fare tuşu üzerinde ki makrolar çok kulanışlı gözükmüyor.
    Ağırlık seçeneği yok bu çok ilginç.
    Sol ,Sağ tekerlek tuşunun g9daki gibi olmadığını söyleyenler var bizzat kullananlar varsa biz ibu konuda aydınlatabilir.

Sol taraftaki tuşlar kişiye göre değişebilir. Bence güzel ve kullanılma potansiyelleri ama tabi kullananlardan güzel bir yorum alabilirsek daha iyi olur.

G9 a göre en büyük artısı tekerlek fonksiyonunu yukardan değiştirebilmek ve kablosuz olması.

g500s boş iken 120 gr g700s pil ile beraber 150 gr. Sanırım pil olduğu için ayrı bir ağırlık ihtiyacı hissetmediler g700s de. Bugün vatana gidip ikisinide denicem ama kararım büyük çoğunlukla g500s den yana

• şu vakitten sonra g500s almış bulunuyorum şuan gayet hoşuma gitti.
  • CakalCarlos35 kullanıcısına yanıt
    iyiki g500s almışsın. g9x arkadaşımda vardı, fareyi tutunca al kısmı kesilmiş gibi duruyor elini acıtıyor insanın. doğru seçim yapmıssın (g500s sahibiyim)
  • CakalCarlos35 kullanıcısına yanıt
    iyiki g500s almışsın. g9x arkadaşımda vardı, fareyi tutunca al kısmı kesilmiş gibi duruyor elini acıtıyor insanın. doğru seçim yapmıssın (g500s sahibiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakalCarlos35

şu vakitten sonra g500s almış bulunuyorum şuan gayet hoşuma gitti.

hayırlı olsun.çok rahat fare fakat umarım g500'de olan kronik sorunları gidermişlerdir.çift tıklama,scrool gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Razer Deathadder aldım ama G500'deki rahatlığı bulamadım daha sonra tekrar G500s aldım. Kronik hataları düzeltilmiş G500'e göre hem de. Ben çift tıklama yüzünden atmak zorunda kalmıştım.

Merhaba ben de G500 ve G500s kullandım kullanıyorum. G500 de tıklama sorunu yüzünden tam sizin gibi atacaktım ki aklıma mail atmak geldi Logitech e. Avrupa müşteri bilmem nesine mail attım fırçaladım vs adamlar bana sıfır G500s gönderdi eski G500 ü geri istemediler bile. Kargo parası vs hiçbir şey vermedim. G500s bence malzeme kalitesi bakımından G500 ün gerisinde. Ama daha dayanıklı olacağını umuyorum.
  • Hafta sonu fareyi kullanmaya fırsatım oldu ama kafamda soru işareti var şuan.
    Çoğu incelemede eli terletmeyen malzeme kullanıldı denilmiş ama belim fareyi kullandıktan sonra terlemeye başladı niye böyle oldu anlamadım.
    Onun dışında herhangi bir sorun bulunmuyor pad alıncada gayet iyi olucak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.