Bildirim
Logitech g710+ alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok uzun süre kullandım. Bi sıkıntısını görmedim ama son zamanlarda tuşları çok kolay çıkmaya başladı. Tabi benim kullanımımla da alakalı olabilir bu. -
şuan bile alına bilir durumda diye mi düşünüyorsunuz yani benim aklımı kurcalayan tek sıkıntı o aslında -
www.vatanbilgisayar.comLOGITECH G413 GAMING MEKANIK TR KLAVYE RED fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g413-mekanik-gaming-kirmizi-tr-klavye.html
bunu da düşünebilirim aslında ama romer g ler ne kadar güvenilir ne kadar uzun ömürlü ondan emin değilim
-
Alırsanız uzun süre kullanırsınız ama klavye eskidi biraz. O bütçedeki diğer klavyeleri çok incelemedim ama bence daha iyisini bulabilirsiniz -
Anladım saolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X