Şimdi Ara

Logitech G9 Sorunu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 3 4 sene önce Logitech G9 mouse almıştım. Çok memnun kaldım ağırlığı ve elime oturması olarak
    Fakat Son 6 7 aydır mouse da ani takılmalar yaşıyorum. Oyun içinde mouse donuyor ve Donanım çıkartıldı, Yeniden takıldı sesi geliyor
    Mouse kapanıp açılıyor. Başka bilgisayara da taktım Farklı portlarda denedim sorun aynı,
    Garanti belgesi vs vs. duruyor bu mouse u kendim tamir edebilir miyim ?
    Ya da garantiye göndersem tamir ederler mi ? Ne kadar fiyat isterler ?

• Yardımcı olabilicek kimse yok mu ?
  • Bendede aynı sorun var, kablonun değişmesi gerekiyor büyük ihtimal ,bir şekilde çözücem sorunu senide haberdar ederim

• Burdaki gibi yaptım , sorun tamda tıpatıp aynı yerdeydi.
  • girmiyor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şuan bu mouse u açmaya cesaretim yok :) elden ayaktan düştüğü gibi bunu uygulucam ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer16

Teşekkür ederim şuan bu mouse u açmaya cesaretim yok :) elden ayaktan düştüğü gibi bunu uygulucam ^^

Uygulamam yeterli sonuç vermedi bende gidip çinden kopya kablo aldım.

Açıp takması çok dikkat istiyor. Her an ufak bir yayı yada vidası elinizden fırlayıp odanın içinde kayblola bilir.

İstek olursa nasıl açıp nasıl kapamanız gerektiğiyle ilgili püf noktaları yazarım. Dikkat edilmezse mini minacık bir yay yüzünden g9 keyfinizden olabilirsiniz.

Logitech G9 Sorunu Yardım Lütfen Logitech G9 Sorunu Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 21 Mart 2014; 15:46:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Touch pad ve mouse sorunu yardım!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.