Şimdi Ara

Everest DPI Maus Sorunu Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Everest SM 245D Model olan ve ilk defa DPI Olan modelden aldım fakat bilerek değil amacım kablosuz olsun...

İlk bikaç gün sorun yoktu herhangi bir şeye tıkladığım da çift tıklamış gibi algılıyor birde masa üstündeki program yada klasörün üstüne ok işaretini getirip mausta sol tuşa devamlı basıp çektiğimde klasörü hareket ettiremiyorum.

Windowsun fare ayarlarına baktım çift tıklama var zaten benm eski kablosuz fareyi taktığım da bi sorun yok ama bu DPI Ne oluyosa deli oldum bu işe DPI tuşa bastığımda ok işareti yavaşlıyor tekrar bastığım da hızlanıyor ama iki türdede yukarda yazdığımın aynı sorunla karşılaşıyorum..

• Bi fikri olan varmı yaşadığım sorunla ilgili valla para verdik ya bozuldu yada ince bi ayarı var ama ben çözemedim..
  • Everest almakla başta hata yapmışsın kardeşim 2 hafta dolmadıysa ver iadesini kurtul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Everest almakla başta hata yapmışsın kardeşim 2 hafta dolmadıysa ver iadesini kurtul...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Daha alalı bir hafta olmadı. Ne yapıcamı bilemedim. herhangi bir dosyaya ya da linke tek tıokladığımda çift tıklamış algılıyor. Her hangi bir doyayı sürükleyemiyorum. Doğrudan dosyayı açıyor. Çözüm var mı? Sanırım bu aynı modelin hepsinde var. Acaba bir ayar mı yapmak gerekli. Ayrıca bu DPI tuşu ne işe yarıyor anlamadım.
  • Mouse gibi bilgisayarın en hor kullanılan parçasında ucuza kaçmayı kimseye tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CandleLight

Aynı sorun bende de var. Daha alalı bir hafta olmadı. Ne yapıcamı bilemedim. herhangi bir dosyaya ya da linke tek tıokladığımda çift tıklamış algılıyor. Her hangi bir doyayı sürükleyemiyorum. Doğrudan dosyayı açıyor. Çözüm var mı? Sanırım bu aynı modelin hepsinde var. Acaba bir ayar mı yapmak gerekli. Ayrıca bu DPI tuşu ne işe yarıyor anlamadım.

Aynen hocam dedikleriin aynısı işte...şuan kullanmıyorum hani bozuk olsa gam yemiycem ama daha sıfır ürün..everestin kendi sitesine felan baktım maus ile kullanım,yazılım vs bi pok yok anlıcağın sorunu ben çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.