Merhaba , monster 25.1 model labtopum var bu modeldeki klavyeyi steelseries yapmış . Rgb klayve ve steel series gg uygulamasından kontrol edilebiliyor. Fakat sorun şu ki klavye üzerinde fn +f9 tuşunu kullanmıyorum.Bu kombinasyon klavyenin ışık modları arasında geçiş yapılmasına veya ışıkları komple kapatmaya yarıyor.Uygulamadan ayarlayayım dedim fakat orda da ''please connect a steelseries engine enable device'' yazıyor.Windowsu birkaç kez temiz kurup orjinal anahtarla etkinleştirdim ayrıca laptopla ilgili bütün driverleride yükledim fakat bi türlü kontrol sağlayamıyorum.Şuan yeşil ışık yanma modunda hep bu şekilde ne kapatabiliyorum ne başka bi renge geçebiliyorum.Bu ikinci ürünüm ilkinde ölü piksel olduğu için değişim istemiştim o cihazda böyle bir sorun yoktu yine onada windows kurup laptop driver güncellemelerini yapmıştım ve klavye ışıklarını değiştirebiliyordum.Onun dışında diğer fn tuşlarını kullanabiliyorum ses açmak olsun parlaklık uçak modu ve fan açma olsun hepsini kullanabiliyorum.Sorunun nedeni sizce ne olabilir ? |
Bildirim