Şimdi Ara

Logitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modül

100 saat assetto corsa oynadım.son zamanlarda hiç oynamadığım için satmaya karar verdim. direksiyon ve vites logitech tr garantilidir 2 ürününde faturası vardır wheel stand pro ya ek olarak rgs modül de vardır yani vitesi ayrı olarak monte edebiliyorsunuz daha gerçekçi oluyor. Ürünün hiç bir sıkıntısı yok kozmetik açıdan 10/10 sıfır gibi fiyatı uygun yazdığımı düşünüyorum zaten wheel stand pro şuan 169 euro . ŞUAN İÇİN SADECE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM TAKAS XBOX ONE X İLE OLUR
    Logitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modülLogitech G920+Shifter wheel stand pro v2+rgs modül
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beşiktaş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sslam iphone 6s versem stand icin de bir miktar odesem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm gönderdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thrustmaster TMX Pro + Stand
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.