Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G923 PC / Playstation - Kutulu Garantili - Neredeyse hiç kullanılmadı Satın Al 18 Kasım 2024 13:17 1 1 Logitech G923 PC / Playstation - Kutulu Garantili - Neredeyse hiç kullanılmadı Kasım ayında Amazon TR'den TR garantili olarak alıp 8-10 defa kullandığım Logitech G923 Driving Force Playstation versiyonunu satıyorum. Xbox'a geçtim, bu PC-PS sürümü olduğu için xbox sürümünü satın aldım. Bu yüzden kutusunda bekliyor aylardır.Bulabileceğiniz üzere bu cihaz Xbox versiyonundan pahalı satılıyor. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech G923 PC / Playstation - Kutulu Garantili - Neredeyse hiç kullanılmadı Logitech G923 Driving Force - TR Garantili - Playstation ve PC Nba Live Mobile AH2 Coin Satışı - 10k 2tl AMD Sapphire HD4830 - Kadıköy/Kartal - 80tl