Şimdi Ara

Logitech G930 7.1 Kablosuz Kulaklık Yanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
7
Favori
2.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha uygun dediğiniz 10 dolar en fazla, ihtiyacı olan alsın, olmayan da 6 ay bekleyip almasın bunu zaten, gidip snopy vs alsın işini görsün.
  • Ben kullanıyorum düzenli olarak. Forumda bir arkadaştan 300 liraya almıştım. O da amazondan 69.99 $'a almış. Ses kalitesi fps oyunlar için gayet tatmin edici. Müzik performası da muadillerine göre iyi fakat bende bi Beats Monster değil tabiki Kesinlikle tavsiye edilir. Bu arada sıcak fırsat falan değil yıl içinde 69$'a bir kez düştü yine düşecek deniyor.
  • Ne zaman düşmesi bekleniyor bilen var mı? Sound Blaster 3d rage kullanıyorum baya bir eskittim aleti, değişme zamanı yaklaşıyor yavaş yavaş 2-3 aya düşer mi dersiniz?
  • Bitiremediler şu kulaklıgı
  • Black friday de 69 dolara almıştım kargo dahil 150-160 tl gibi bir rakamdı çok iyi kulaklık ancak uzun süre oyun oynuyorsanız bence kablolu alın çünkü şarj yorucu oluyor benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Bu neyin kafasi gercekten merak ediyorum 80 $ diye konu acilmis adam 350 liraya satmaya calisiyor bu konu altinda

Bu kafalara bende anlam veremiyorum. Bari para kazanmak istiyorsun, git Gg,N11 yada Dh ikinci el bolumunde sat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCDD'nin verdiği kulaklıktan teknik olarak üstünlükleri ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnminisTraktor

TCDD'nin verdiği kulaklıktan teknik olarak üstünlükleri ne

surround sistemi kendi içinde var bunun 7+1, ses kartı var cihazın içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

Ne yanması kesin sahtedir

cahil
  • 70 dolara almıştım, aylar aylar önce. cihazın en büyük eksisi çok ağır olması bi yerden sonra kafanızı ağrıtıyor. bir diğer durum yalıtımının az olması, yani kulaklığı taktım dış dünyadan tamamen kopuyorum diye bir şey yok. bir de sesi sadece kulağınıza vermiyor, dışarıya da oldukça fazla veriyor.

ancak ses kalitesi harikulade, mikrofonu da. 7+1 i kulaklarınızın içinde hissediyorsunuz. yoğun kullanımda 2-3 gün gidiyor şarjı, 1-1.5 saatte de şarj oluyor. sorusu olan varsa sorabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yscyln

Ne yanması kesin sahtedir

Adam Amazona sahte dedi.. Türk sitelerine güvenme, Amazona güven.
  • Seste gecikme oluyor mu? (ms) Daha önce kablosuz kulaklıklarda ort. 30-40 ms gecikme gördüm, FPS oyunları için azımsanmayacak bir değer. Bu kulaklık da nasıl acaba, wireless adaptörüne bağlı bir durum.
  • amazon bizim teknosa vatana filan benzemez yok kullanıcı hatası yok bilmem ne sıkıntısı yaşatmaz en azından ben yaşamadım anında para iadesi bile aldım üründe sorun çıkarsa iletişime geçince hiç hata aramaksızın sana yenisini gönderiyo bellibir süre karşılıgındada elindeki bozuk ürünü geri gönderebileceğin en sağlam firma diyebilirim logitech g930 59$ almışlığım vardır :)
  • Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum ürünü bizzat kendim kullanıyorum. Black friday indirimiyle beraber sipariş geçmiştim. Oyunlara karşı ilgiliyim ve kulaklık isteğimi hayli hayli karşılıyor.

Merak edenler için küçük bir inceleme koyabilirim, aklınızda olan soru varsa cevap bulabilirsiniz.

• gecikme yok o denli derece 1ms değildir ama 30-40 ms de değildir gecikmesi. Yaklaşık dibindeyse 10 civarıdır baya hızlı tuşlar falan hemen tepki veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mükemmel kulaklık, almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • 2. el bölümünde satılanların hepsi 150tl'ye alıp stok yapanların malları. şimdi 300-350 arası satmaya uğraşıyolar.
    alır almazsınız sizin bilceğiniz iş.

performansına gelirsek, ben genel olarak memnun değilim.

oyunlarda muhteşem diyecek tek lafım yok.

ama ne müzik dinlenir ne de film izlenir, gayet sıradan vasat bir performansı var.

kablosuz özelliğide 2 oda arası çekmiyor
  • DessoEldest kullanıcısına yanıt
    bu indirime girmiş hali hep bu fiyattan satılmıyor.Normalde 99 dolara satılıyor.black friday'de inmişti fiyatı 69 dolara sonra tekrar 99 yapmıslardı
  • amazondan toplamda 170 liraya tr ye getirmiş biri olarak ürünü 1 ay sonra 160 liraya sattım

bana kalırsa kablolu bir kulaklık almanız daha iyi olur...bunun içindeki piller zamanla bitiyor
    tamam değiştirebilirsiniz ama biten bişey alınmamalı bence..

sonra biraz ağır geldi kulaklık bana bir süre sonra kafa yoruyor

6-7 mt (duvarsız) mesafesi var

başka ürün alsın bence alacaklar...
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    kablosuzu gayet iyi cekiyor yanıltmayalım.oyunlarda ve filmlerde gayet iyi.ekolayzer ayarları yapılması gerekiyor. müziklerde berbat müzik dinlerim diye alan almasın pişman olur.birde uğraşması uzun iş şarjı bitince kabloyu takmak uğraştırıyor cok yer kaplıyor kablosu.hafif birşey de degil kafa da bir süre sonra ağırlık yapabiliyor ama konfor acısından gayet iyi bazen kafamda tasıdıgımı unutuyorum. bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ama razer 'ların da iyi oldugunu duymuştum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.