Şimdi Ara

Logitech g930 ebay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün geldi gümrüğe takılma falan hiçbir sıkıntı çıkmadı. 8 ekimde sipariş verdim 20ekim , 3 kasım arası teslim edilir yazıyordu 22 ekimde elime ulaştı. Ürün malzeme kalitesi olarak üst düzey fakat ses olarak malesef beni tatmin etmedi özellikle basslar oldukça düşük. Tabiki orjinal hali ile böyle belki bi iki eq ayarından sonra bişeyler değişebilir. Fotoğrafları ekliyorum.

Logitech g930 ebay

Logitech g930 ebay

Logitech g930 ebay

• hayırlı olsun bende şu günlerde kulaklıklar için araştırıyorum.

Oyunlarda vs performansı nasıl , bas tiz vs durumları filmlerde , dizilerde .

Tecrübelerinizi kısaca yazarsanız sevinirim.
  • Oyun konusunda oldukça başarılı özellikle surround 7.1 baya işe yarıyor. Müzik konusunda nedense bi türlü beni tatmin edemedi daha iyilerinin olduğunu düşünüyorum. Açık konuşmak gerekirse Philips SHP2000 bass olarak daha bile önde diyebilirim. Bu demek değildirki sesi kalitesi kötü hayır tam tersine ses kalitesi oldukça iyi. Film/dizi henüz izlemedim izleyince performansını yazarım tekrar. Malzeme kalitesine gelecek olursak kulağınıza taktığınz andan itibaren farkı hissediyosunuz dışarıyla ilişkiniz neredeyse kesiliyo yalıtım konusunda baya baya iyi. Bunun dışında kafa bandı ayarlanabilir ve yumuşak bir madde ile desteklenmiş kafanızı uzun kullanımlarda rahatsız etmiyor. Ayarlanabilir tuşları oldukça kullanışlı bence, istediğiniz herşeyi ayarlayabiliyosunuz. Uzanıp film/dizi izlerken durdurup geri ileri alabilirsiniz mesela. Zaten ses kısıp açma tuşuda mevcut. Mikrofona gelecek olursak oda gayet kaliteli hiçbir cızırtı falan yok. Güzel bir özellik daha mikrofon katlanabilir ve katladığınız zaman devre dışı kalıyor. bunu gösteren minikte bir ışığı var mikrofonun ucunda. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

edit: tiz konusunda istemediğim kadar başarılı :) ben birazcık kıstım tizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyakutaro Ichimonji -- 22 Ekim 2014; 23:19:43 >

• Hayırlı olsun hocam. Müzik olarak pek bir şey beklemiyordum zaten ben. Böyle bi fırsat yakalarsam yaza doğru ben de alacağım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: II. Aragorn

Hayırlı olsun hocam. Müzik olarak pek bir şey beklemiyordum zaten ben. Böyle bi fırsat yakalarsam yaza doğru ben de alacağım inşallah

Teşekkürler. Biraz equalizer araştırdım ve güzel bir ayar ile müzik konusundada başarılı olabilen bir kulaklık olduğunu düşünüyorum şuanda.
  • Hayırlı olsun. Benim de almayı planladığım bir kulaklık.
  • link lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    LOGİTECH CHİLLSTREAM
    15 yıl önce açıldı
    Satılık Logitech G430
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memnunmusunuz ? birde toplamda kaç lira çıktı sizden ?
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    _trksid=p2053445.m2307.l5209ebay g930

bana 250ye geldı sanırım 85+kargoya aldım guzel kutusu yok sadece kacırmayın bu fıyatlara 2 katından fazla burda
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

Hayırlı uğurlu olsun hocam bilgilendirme için teşekkürler.
    Son derece memnunum. 220tl ye geldi

teşekkürler
  • Bu ürünün refurbished olduğunun farkındasınız değil mi?
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    0 aldım ben satıcıda oyle yazdı sordugumda kutusuz ama 0 dıye 2.elde gelse anlamazdım cok temız cunku cızık yok ve 9 saat sarjı gıdıyor ben cok begendım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Bu ürünün refurbished olduğunun farkındasınız değil mi?

İkinci el yada kullanılmış olduğunu iddia edecek çıkacağını sanmıyorum. Ürün bana %100 sıfır geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savel7

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Bu ürünün refurbished olduğunun farkındasınız değil mi?

İkinci el yada kullanılmış olduğunu iddia edecek çıkacağını sanmıyorum. Ürün bana %100 sıfır geldi.

Hocam ürünü 1.5 aydır kullanıyosunuz sanırım. Bende sipariş verdim amazondan 161 tl ye geldi. Benim merak ettiğim bass ı seven bir insanımdır bassları çokmu düşük yani tatmin etmiyomu yüksek seslerde patlama yapıyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.