Şimdi Ara

Logitech G930 İncelemesi, Resimli Anlatımlar, Kullanıcılar Kulübü (ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
804
Cevap
27
Favori
45.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Desteğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ürünü kullanan arkadaşların Logitech'e Surround ses kırılma/bozulma sorunu için bilet atmalarını rica ediyorum. Üründen soğutacak bir durum bu. 2 yılı aşkın bir süredir bu soruna çözüm bulamayan Logitech'e de saygılarımı iletirim. 8.45 sürücüsünden sonraki versiyonlarda bu sorun bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Beyler ürünü kullanan arkadaşların Logitech'e Surround ses kırılma/bozulma sorunu için bilet atmalarını rica ediyorum. Üründen soğutacak bir durum bu. 2 yılı aşkın bir süredir bu soruna çözüm bulamayan Logitech'e de saygılarımı iletirim. 8.45 sürücüsünden sonraki versiyonlarda bu sorun bulunmakta.

tamamen katılıyorum. Modemin kanalı değişitireyim dedim şuan bağlantı kopup gitme olayı gitti ve cızırtı yok bir deneyin derim
  • Timeishammy kullanıcısına yanıt
    Dostum sorun keşke o tarz olsa ama bu sorun sürücü kaynaklı bir sorun. Örnek vermek gerekirse LOL oynarken arkada müzik dinliyorum fakat oyun esnasında oluşan ses yüzünden arkadaki müzik sesi 1 sn kısılıyor ya da oyun sesleri kısılıyor. Bir karakterin sesi gelirken diğerinin az gelmesi vb..
    Nette bu durumdan şikayetçi bir sürü kişi var. Durumu Logitech'e bildirmişler. Her seferinde yeni sürücü ile çözülecek denilmiş. Şimdilik çözüm için eski sorunsuz sürücüyü kurun deseler de 2 yıldır bir çözümleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Dostum sorun keşke o tarz olsa ama bu sorun sürücü kaynaklı bir sorun. Örnek vermek gerekirse LOL oynarken arkada müzik dinliyorum fakat oyun esnasında oluşan ses yüzünden arkadaki müzik sesi 1 sn kısılıyor ya da oyun sesleri kısılıyor. Bir karakterin sesi gelirken diğerinin az gelmesi vb..
    Nette bu durumdan şikayetçi bir sürü kişi var. Durumu Logitech'e bildirmişler. Her seferinde yeni sürücü ile çözülecek denilmiş. Şimdilik çözüm için eski sorunsuz sürücüyü kurun deseler de 2 yıldır bir çözümleri yok.

stabil bir kulaklık değil malesef. Arada bağlantı kopmaları ama 10 dakka da bir. Cızırtı bass yırtılmaları bazen oluyor bazen olmuyor.iyiki 200 tl ye falan aldım tr fiyatıyla 700 tl yi gram hak etmiyor bu ürün.

• Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için araştıramadım kusura bakmayın.Bir sorum olucak pc yi kapattığımızda kendi kendine kapanmıyormu bu cihaz belli bir süre sonra ? 5 dakika kadar bekledim kapanmadı ama merak ettim?
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Açık kalıyor bugun şahit oldum yaklaşık 5 saat bekledi, eski güncellemelerde 10 dk kullanılmayınca kapanıyormuş onu düzeltmişler sanırım. Ellerinin ayarı yoksa demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için araştıramadım kusura bakmayın.Bir sorum olucak pc yi kapattığımızda kendi kendine kapanmıyormu bu cihaz belli bir süre sonra ? 5 dakika kadar bekledim kapanmadı ama merak ettim?

yok hocam kendin kapatmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için araştıramadım kusura bakmayın.Bir sorum olucak pc yi kapattığımızda kendi kendine kapanmıyormu bu cihaz belli bir süre sonra ? 5 dakika kadar bekledim kapanmadı ama merak ettim?

yok hocam kendin kapatmalısın.

Teşekkür ederim.

Birde çok fazla dip ses geliyor bunu düzeltmenin bir çaresi var mı ?
  • Verdiğimiz ekolayzır ayarlarını yaptıysan şimdilik yok.
  • Arkadaşlar iki sorum olacaktı. Birincisi Yan Ton ayarı nedir ne işe yarar bilgisi olan var mı? İkincisi cihazdan yüksek ses seviyesinde sessiz ortamda zzzsss tarzı rüzgar sesi gibi uğultu gelmekte bu normal mi?
  • Arkadaşlar 2 hafta önceki indirimi kaçırdım şimdi 60 dolara refurbished olarak var onu almayı düşünüyorum. Amerika'da arkadaşım teslim alacak test edecek ama refurbished üründe sorun olur mu sizce? Satıcısıyla görüştüm sorun olursa yolla geri sorun değil dedi ama bir de burda sorayım dedim. Bir de başka kulaklık tavsiye eder misiniz bunun yerine, Türkiye'ye gönderilmeyen ürünü de alabilirim sorun olmaz.
  • Kraken 7.1
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum, kablosuz almak istiyorum. Bir de yeri değil ama amazon alış veriş konusu da sizde bir sorum olacak; amazondan alış veriş yapmak istediğimde karttan para çekemedikleri için sipariş iptal oluyor. Bankayı aradım, cvc yok diye onay vermiyorlarmış. Amazonla konuştum cvv kullanmıyoruz dediler. Siz nasıl aldınız ürünleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haoshoku -- 27 Mart 2015; 1:32:15 >
  • İşbankası kartı ile, amazon rehberi konum imzamda geçerli kartlar yazıyor.
    Konuya bakmıştım ama gözümden kaçmış sanırım, bakıyorum şimdi teşekkürler.
  • Hocam Kart bilgilerinin hepsini veriyoruz biz.
    Amazon siparişi hazırlıyor tam gönderirken parayı çekiyor.

İsim,Kart Numarası,Kart Tarihi,Arkasındaki Numara falan hepsini giriyoruz.Eğer iptal oluyorsa bankada sıkıntı vardır.Kartın falan kapalıdır yurt dışına falan.
  • Hayır CVV girmiyoruz.
    Ben her şeyi girmiştim. CV dediğiniz arkadaki karakterli sayı değil mi ?
  • Kartın arkasındaki 3 haneli sayı dostum, amazona da yazdım ben cvv ile işlem yapmıyoruz dediler, iş bankası banka kartıyla almayı denicem sabah
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.